Christmas lumină Strings

Posted by Jiky at 9:27 AM

Tuesday, September 22, 2009

Crăciun lumină stringuri este în principiu un şir de colorat becuri aliniaţi pentru a face o rând. Fabricate în diferite culori si forme liminile oferi un sit spectaculos. Strings Crăciun lumina sunt utilizate, în general pe ferestre, pereti, etapele, copaci, clădiri şi restaurante.

Ei au un durata de viaţă de 100.000 de ore. Disponibil in tensiuni de 12V, 24V, 100-120V, 220-240V care le consumă redus de energie şi nu generează căldură. Acestea se pot forma in diferite forme de dreptunghi, octogon, de semi-cerc sau triunghi.

Corzile cele mai populare de lumină sunt C7 Crăciun şir de lumina (25,50 and100feet) şi C7 bobine comerciale, ţinând seama de 1000 de metri. O mare parte a C7 şi bulbii de specialitate sunt alese pentru C9 siruri de caractere. Bulbi C9 sunt facute cu baze de intemperii si acoperirea rezistent pentru a rezista la intemperii dur. Ei strălucire cu culori vii, bogate. Seturi de C9 lumina facilitate fişe de siguranţă cu înlocuite 5 amperi sigurante.

Cu LED şiruri de Crăciun lumina becurilor de culoare mai multe si fire sunt foarte populare acum. Prestaţiile de oferta LED-urile, cum ar fi dimensiuni mici, viaţă lungă lampă, producţia scăzută de căldură, economisirea de energie si durabilitate. Este asemenea permite flexibilitatea extraordinare de design în culoare schimbare, întunecare şi distribuţie. Desene sau modele personalizate sunt disponibile la cererea clienţilor.

0 comments: