Craciun Light Bulb

Posted by Jiky at 3:27 PM

Sunday, September 20, 2009

Becuri de Crăciun de lumină sunt folosite pe scară largă în sezonul de Crăciun. Folosirea luminilor este variat. Acestea sunt utilizate pentru a aprinde casele, unităţile de afaceri, biserici şi spitale. Alte locuri publice, cum ar fi mall-uri sunt aprinse prea. Luminile Crăciun sunt fabricate folosind o tehnica speciala şi ele ultima pentru un timp lung.

Becurile de Crăciun lumina sunt LED becuri. LED (Light Emitting Diode) becurile sunt foarte moderne, în lor de a face, în care nu utilizează transformator. Aceştia sunt fabricate din mici aschii stare solidă. Bulbi de Crăciun sunt rosu, verde, albastru sau alb, culorile asociate cu Crăciun. Becuri de Crăciun lumina în portocaliu, violet, galben lămâie rugină, sunt disponibile, dar par a fi mai puţin popular. Becurilor Crăciun lumina sunt de diferite tipuri. În linii mari, ele se încadrează în următoarele categorii:

* Bec C6 LED

* Bec C7 LED-uri

* Bec C9 LED

* Bec funie LED

* Bec de coarde LED



Mici becuri LED-uri sunt utilizate pentru a pomilor de Crăciun in timp ce uşor C7 mai mare şi C9 sunt folosite în principal pentru decoratiunile exterioare.

Atunci când vorbim de a decora casa sau pomul de Crăciun, cu becuri de Crăciun lumina, nu putem ignora coarda si luminile de coarde. Aceste sunt utilizate cu abandoneze şi arata foarte destul de. Pentru un Crăciun luminoase, log on la Carnivals Crăciun.

0 comments: