Craciun lumină Displays

Posted by Jiky at 11:27 AM

Saturday, September 19, 2009

The orbeşte noapte de Crăciun, cu matrice strălucitoare de lumini. Culorile curcubeului şi modele industriale numeroase a luminilor exprimate o strălucire mistic, care este cu adevărat magnific. Oamenii din din întreaga lume atârnă pe parcurile oraş, biserici, restaurante şi complexele cumpărături să imagina afişează minunat lumina Crăciun.

Există o mână de Crăciun site-ul de lumină afişează. Unele cele cunoscute se numără:
A Christmas Broadway (homepage.ntlworld.com),

Planet Craciun (planetchristmas.com)

Casa de Crăciun (thechristmashouse.co.uk)

The Murray's Christmas Wonderland (geocites.com)

Aceste site-uri oferă afişează spectaculoase din anii 1990. Cu control al calculatorului a fi introduse afişează obţine mai mari şi mai luminoasă în fiecare an. C7 şi lumini C9, mini-lumini de Crăciun, lumini coarda cu starea de echilibru sau alungare cabluri, lumini nete, lumini sloi de gheaţă, spoturi şi LED-lumini de Crăciun sunt frecvent utilizate în afişează de Crăciun lumină.

The Island Baloba din California fost iluminate cu peste 24000 lumini din casa de Planet Crăciun în 2005. Au fost 20 coarda lumina cifrele animat ca un om de zăpadă ondulare, unui elicopter de zbor, un om sărind turtă dulce, un băiat baterist tobele, un tren chugging si o fata dans Hula. O treizeci-picior de mână inaltime-a făcut luminat pentru pomul de Crăciun clipi ca muzica de Craciun au jucat în fundal. Un sublinia real a fost masina de fals de zăpadă care a produs zapada instant pe cerere.

0 comments: