Crafts Cu Crăciun Lights

Posted by Jiky at 9:27 AM

Tuesday, September 29, 2009

Meşteşuguri Crăciun, cu de Crăciun Decorare lumina a face dintr-un afişaj magnific.

Mini scurt seturi de lumină sunt perfecte pentru embellishments ambarcaţiunilor. Luminile de Mini poate avea ornamente gravate pe ele. Există interioară de Crăciun noapte-luminile sunt utilizate în afişează interior.

Lumini de mini sunt cele mai populare. Acestea se gasesc in este un array enorm de alte designuri, variind de la fructe de padure Holly si poinsettias to star-si fulgusori Santas în formă de plasă de sârmă. Lumini lumini coarda si fibra optica sunt, de asemenea, utilizate pentru a face motive frumos.

Unele meşteşuguri exclusiv de lumină de Crăciun includ:

Topiaries, siluetele si motive topiaries Giant (replicarea cerbi şi poartă), siluetele si paiete, cu luminoase motive lumini miniaturale.

Lumina Play Brazi de Craciun - Luminile sunt fabricate din arborele de cauciuc frunze. Nu sunt flori de artizanat ataşate, cu lumini lanţ. Pornit, acesta devine un afişaj fantastica lumină pentru ocazie specială de Crăciun.

Holografic Rudolph al Rudolph este realizat din material holografic că este fixată la un cadru alb pictat sârmă. Se pare minunat atunci când decorat cu lumini colorate mini.

Jingle Bell Crăciun Lumini Displays cu Green Clapper - Aceste clopot unic de Crăciun lumini are 200 de lumini clare. The limbă de clopot clopot are luminile verzi. Clopotul decoratiuni aer liber prevăzute lumina are 8 diferite setări de mişcare, pe care oferă o mare varietate de iluminat secvenţe aduce mult mai distractiv pentru festivaluri.

0 comments: