Luminile de Crăciun

Posted by Jiky at 9:27 PM

Friday, September 18, 2009

Ieftin Decoratiuni de Crăciun poate ajuta cu adevărat o pentru a decora casele lor în timpul festivalului fără a cheltui prea mult, dar păstrând tradiţia şi farmecul a festivalului în viaţă. Data de naştere ale lui Isus, şi anume decembrie 25 este ziua când Crăciunul este sărbătorit peste tot în lume, cu mare fericire şi de bucurie. Decoratiuni de Craciun sunt deţinute ca un parte importantă a sărbători Crăciunul.

Este momentul Jingle Bells nou, oameni buni? Crăciunul este după colţ! Este Aerul racoroase, dar inimi sunt calde. Sezonul al sentiment bun despre totul este în cele din urmă cu noi.

Acum este timpul să uite despre studiile de an, şi cu nerăbdare să proaspătă de un an cu o mulţime de promisiuni. Pentru a face toată lumea fericită, şi te simţi fericit, trebuie să vă punte până casa ta. Decoratiuni de Craciun sunt o parte importantă de Craciun. O casa bine decorata cu un pom frumos de Crăciun vor face toata lumea din familia simt festivităţile. Pentru a face dvs. de decoratiuni de Craciun iasă în evidenţă, ai nevoie pentru a petrece mai mult timp şi bani peste luminile de Crăciun. Împreună cu cadouri de Crăciun, imagini de fundal de Crăciun, lumini de Crăciun, sub forma lista dumneavoastră de cumpărături de Crăciun. Deci, aici sunt câteva lucruri ce trebuie să ştiţi despre lumini de Crăciun.

Electrice lumini de Crăciun
Lumini de Craciun au fost folosite de la sfârşitul secolului al 19-lea. De credit pentru prima afişate brad de Craciun cu lumina electrica merge cu un asociat de Thomas Edison, numit Istorie Edward Johnson. În 1895, primul brad de Craciun cu lumini de Crăciun electrică fost pusă în Casa Albă de către preşedintele Grover Cleveland. Electrice de lumini de Crăciun, nu a devenit popular, până în anii 1930, în principal din cauza costurilor ridicate.

Lumini de Craciun au fost folosite de la sfârşitul secolului al 19-lea. De credit pentru prima afişate brad de Crăciun, cu uşoare electric merge la un asociat al Thomas Edison, numit Istorie Edward Johnson. În 1895, pomul de Crăciun, cu prima electrice lumini de Crăciun a fost pus în Casa Albă de către preşedintele Grover Cleveland. Electrice de lumini de Crăciun, nu a devenit popular, până în anii 1930, în principal din cauza costurilor ridicate.

Evolutia lumini de Crăciun
După experimentele iniţiale, lumini de Crăciun, treptat acumulată în popularitate peste american. În curând, multe oraşe a început utilizarea luminilor de Crăciun electronice pentru decorarea copacii din cartiere lor. Exista mai multe cereri pentru a fi primul. McAdenville în Carolina de Nord a fost creditat de unele surse ca fiind primul pentru a decora copacii veşnic verzi electronice, cu lumini de Crăciun. Producţie După ce luminile au devenit accesibil şi în masă a urmat, oamenii au început utilizarea luminilor de Crăciun pentru decorarea alte Crăciun, de asemenea. Usi, rooflines, ferestre, mantii, şi balustrade de locuinţe şi a întreprinderilor au început să sportului luminile de Crăciun electronice. Chiar şi străzile, clădirile şi raclete cer au fost decorat cu lumini de Crăciun în ultimul timp.

Tipuri de lumini de Crăciun
Soiurile şef al luminilor de Crăciun sunt utilizate în prezent sunt încă becurilor originale incandescente de lumină şi de semnalizare luminoasă relativ recente diode emiţătoare de lumină (LED-uri). Neon şi seturi de lampă fluorescente sunt de asemenea disponibile.

Lămpi Incandescent
Aceste sunt tradiţionale şi încă widely folosit tipuri de de lumini Crăciun. Ele de asemenea a da un aspect foarte tradiţional la casa dvs. atunci când le utilizaţi. Exista sunt un inconveniente câteva deşi, când comparativ cu LEDs. Luminile incandescente încălzi foarte repede şi nu sunt durabile. The dispare de culoare din cauza expunerii şi fiind mai mare în mărime de LED-uri, acestea necesită spaţiu de stocare mai mult.

De lumină diode emiţătoare de lumină (LED)
LED-uri sunt înlocuirea rapid lămpile tradiţionale incandescente, deoarece acestea sunt rentabile, durabil şi mai sigur. Acestea folosesc de energie mult mai scăzute, şi sunt mai uşor pentru a stoca, de asemenea. LED-uri sunt prima alegere dacă doriţi să rulaţi luminile privind bateriile şi puneţi-le în aer liber. Ei folosesc de energie electrică la fel de mult ca 90-98% mai puţin decât lămpile cu incandescenţă standard. LED-urile sunt disponibile în toate formele, mărimile şi culorile. Veţi găsi LED-uri în forma de căpşuni, zmeură, fulgi de zăpadă, dovleac şi forme altele. Din cauza acestor avantaje, LED-urile sunt folosite în decoratiuni cel mai oras si de a decora clădiri mari, de asemenea. LED-uri de sincronizat cu animaţii diferite sunt foarte populare în rândul gospodariilor.

Fibra Optica Lights
Tehnologiei Fiber Optic este de de asemenea being folosit pentru lumini Crăciun. Acestea implică de obicei utilizarea de LED-uri. Utilizarea acestui poate fi văzută în pomi Crăciun care au LED-uri la baza si fibrele optice extinde de la baza la ramuri. Iluminat fibra optică poate fi utilizat pentru alte forme de decor de Crăciun, precum şi.

De iluminat creative
Minţile Creative va opresc de la nimic. Artists pot face minuni chiar şi cu electricitate! Lights Crăciun sunt de asemenea utilizate pentru a descrie diferite forme, figurine, şi scene chiar întreaga place Naşterii Domnului. Pentru a face aceasta, lumini sunt fixate pe rame de diferite forme şi mărimi. Aceste creaţii realizate din lumini colorate-au dat o noua dimensiune pentru decoratiuni de Craciun din întreaga lume. Minţilor Creative poate fi setat liber să gândi din cutie şi a crea atracţiile spectaculos făcute de lumină.

Synchronized lumini Crăciun
Luminile de Crăciun sunt animate în diverse moduri, prin utilizarea becurilor semnalizatoarelor şi controleri electronice. Folosind tehnologii diverse, animaţia de lumini poate fi controlată, şi ritmuri şi a modelelor create. Unele dintre funcţiile comune de lumini astfel de decolorare, alternate intermitent, de lungă intermitent, clipeală scurt, clipind secvenţiale, de frontieră intermitent, şi multe altele. Stilurile depinde de fabricanţi, precum şi noi stiluri continua să fie inventate.

Probleme de alimentare cu lumini de Crăciun

Majoritatea lumini Crăciun rula pe gospodăriei electricitate AC şi trebuie să fie conectat in Unele lumini pot fi alăturat capăt la altul şi au un plug la un capăt şi un socket la celălalt. Acest drum, lanturi de lung pot fi format.

Puteţi rula, de asemenea, luminile de Craciun pe baterii. Există multe opţiuni pentru a face acest lucru. Poti cumpara seturi de lumină, care sunt cu fir pentru CC, puteţi utiliza fie un invertor care converteste AC Power-DC.

Reţineţi că dacă utilizaţi baterii, aveţi nevoie pentru a merge pentru luminile care utilizarea mai puţin de putere, cum ar fi LED-uri, şi nu lămpi incandescente.

Aspectele legate de securitate, cu lumini de Craciun

Ca toate gadget-uri electrice, lumini de Crăciun, de asemenea, necesitatea de a fi utilizate cu unele prudenţă. Unele măsuri de siguranţă de bază poate garanta faptul că familia dvs. poate avea un Crăciun sigur. Doar sa tina cont de următoarele sfaturi în timp ce folosiţi luminile de Crăciun electrice.

1. Întotdeauna verificaţi pentru siguranţe în lumini de Crăciun, înainte de a cumpăra.
2. Fereşte-te de daune-interese în vechi sau chiar nou set de luminile Crăciunului. Broken prize, cabluri deteriorate şi conexiuni în vrac trebuie să fie inspectată. Ia-le reparat dacă poţi, în caz contrar a scapa de ei.
3. Încercaţi să evitaţi luminile versiune mai veche incandescente deoarece ele tind spre a lua sus încălzite foarte curând. LED-urile sunt mult mai rece şi mai uşor de operat.
4. Uita-te pentru testarea certificari agenţiei cu privire la luminile înainte de a le cumpără. UL şi ETL sunt laboratoarele notabile de siguranţă, şi trebuie să urmăriţi pentru certificare lor pe luminile Craciun.
5. Niciodată nu atârna lumini de Crăciun, pentru metale brazi de Crăciun şi alte porţiuni de metal a casei dumneavoastră. Acest lucru poate duce la şoc electric sau scurt circuit.
6. Dacă intenţionaţi să folosiţi luminile in aer liber, uite pentru luminile destinate pentru exterior. Pachetele menţionează dacă luminile pot fi folosite în aer liber. În timp ce folosind luminile în aer liber, asiguraţi-vă că aveţi un Intrerupator de circuit.
7. Acorduri extinderea Utilizaţi cu grijă. Supraîncărcarea acestea ar putea să le facă fierbinte şi arde.
8. Titularii de Utilizare izolate pentru înfiinţarea luminile de Craciun in aer liber.
9. Pune-off luminile de Crăciun, când te duci la culcare.
10. Nu lăsaţi copiii mici, ocupa de lumini sau a veni în apropierea acestora.

Lumini de Crăciun, pot face casa ta arate frumos şi gata pentru festival. Foloseste-le cu precauţie, iar Crăciun vă va transforma la fel de frumos ca şi cele mici pete de lumini colorate.

Categorii de Craciun Decoratiuni:

Christmas Lights

* Crăciun Controllers lumină
* Christmas Light Displays
* Christmas Hangers lumină
* Crăciun Instalaţii Lumina
* Christmas Light Ornament Bulbi
* Christmas Lights bec
* Crăciun Sculpture lumină
* Decoratiuni de Craciun Lights
* Christmas seturi de lumină
* Crăciun Lights Muzica
* Crăciun Lumini de exterior Display
* Christmas Light Strings
* Christmas Light Marea Britanie
* Furnizorii de Crăciun lumină
* Christmas Light Yard
* Crăciun Muzica Arată Lights
* Lumini de Crăciun Net
* Christmas Night Lights
* Idei Christmas Outdoor lumină
* Crăciun Outdoor lumină Seturi
* Decoratiuni de Craciun Paper
* Crăciun Parade Lumini
* Christmas Imagine Lumini
* Crăciun Rope Display Lumini
* Crăciun Rope Lumini
* Crăciun Show Lumini
* Crăciun Star Lights
* Christmas Tree artificiala Lumini
* Lumini pentru pomul de Crăciun
* Christmas Tree Solar Lights



* Crăciun White Light Strings
* Lights Christmas Tree alb
* Clear Crăciun Lumini
Commercial Crăciun Lights
* Computer Controlled Christmas Lights
* Artizanat Crăciun Lumini
* GE Crăciun Lumini
* Giant Outdoor lumină de Crăciun
* Verde Crăciun Lumini
LED Lights Christmas Tree
* Tree Să lumină de Crăciun
* Lumină Casa de Crăciun Ornamente
* Producatori de Crăciun Lumini
* Miniature Christmas Lights
* Mini Lights Christmas Tree
* Mini White Christmas Lights
Lumini * Craciun muzicale-house
* Noma Crăciun Lumini
* Noutate Crăciun Lumini
* Outdoor Crăciun LED-ul
* Decoratiuni Outdoor Christmas lumină
* Outdoor de Craciun Lights
* Aer liber Lights Christmas Tree
* Pink Crăciun Lumini
* Violet Crăciun Lumini
* Solar Crăciun Lumini
* Solar Powered Crăciun Lumini
* Tipuri de Crăciun comunitare Lumini
* Din Regatul Unit Lights Christmas Tree
* White Christmas Lights

0 comments: