Crăciun Lumini Pentru Yard

Posted by Jiky at 6:27 AM

Wednesday, September 23, 2009

Craciun lumini pentru curte includ luminile frânghie, lumini Mini, lumini LED-uri, lumini nete, lumini sloi de gheaţă şi mai mult acest lucru. Lumini Rope disponibil în luminoase culori multi sunt ideale pentru a ilumina o punte sau terasă şi uşile contur şi ferestre. LED frînghie de salvare sunt de putere şi crea aproape nici de căldură.

Lumini Rope, de asemenea, sub forma motive decorative cum ar fi zbuciumindu ren, om de zăpadă cu manusi, fular si palarie, Angel trompetist, Mary coborâre a, Mos Craciun, sania trasa de cai şi prezintă şi să poarte de pluş în stocare.

Luminile nete sunt mari pentru blanketing tufişuri şi copaci într-o curte. Lumini Icicle reproduc aspectul turturi atârnând de la garduri. Acestea au clipeşte capabilităţi pentru a crea iluzia că turturi se topesc. Mini Crăciun LED sunt mai potrivite pentru punte până de arbori si arbusti de foioase. Spoturi luminoase sunt utilizate pentru a evidenţia copacilor si alte decoratiuni in curte. Sculpturi Polul sunt folosite pentru a linia de până la frontierele de o curte.

Există din belşug a luminilor animate si comerciale care se adaugă la frumuseţea de Crăciun lumini pentru curte. Omul Siesta lumina de curte, palmier lumina mici de curte, de trestie de zahăr candel lumina mici de curte, animat fluturînd Santa lumina de curte şi de vacanţă luminile arc de curte sunt pentru a numi doar câteva.

0 comments: