Crăciun Imagine Lights

Posted by Jiky at 2:27 PM

Friday, September 25, 2009

Edward H. Johnson, care a lucrat cu Thomas Edison este considerat inventatorul ca părintele electrice de Crăciun Luminilor. Luminile artificiale Christmas înlocuieşte lumânările.

Aceste lumini artificiale se componente electrice de lumini care sunt utilizate pentru decorarea cladiri private, publice şi comerciale si, de asemenea, pomul de Crăciun. În timpul festivalului de Crăciun străzi sau mai degrabă fiecare colţ al străzii, precum şi drumurile sunt graced cu aceste lumini artificiale. De Crăciun Lights Picture sunt un tip una din lumini de Crăciun că joacă un rol important în decoratiuni Craciun.

Christmas Imagine Lumini ca numele sugerează sunt utilizate numai pentru împodobesc imagini. La momentul de festival, bisericile, de asemenea, sa decorat cu aceste lumini artificiale. Ramele de fotografie a lui Iisus Hristos, Mama Maria, părintele Iosif şi alte fotografii care înfăţişează incidente legate de Isus Hristos, sunt infrumusetate cu tipurile variate de lumini electric. Chiar si in casele oamenilor decora ramele diferitele imaginea asociat cu Festivalul de Crăciun cu liminile. Lumini Rope, care sunt un sistem flexibil, tub de flexibil de lumini, sunt folositoare pentru decorarea imagine. Un bec LED poate fi plasat pe partea superioară a imaginii, astfel încât întreaga imagine devine iluminat. Diferite tipuri de lumini de Crăciun, disponibile pe piata, care poate fi folosit pentru decorarea imagine.

0 comments: