Parade Luminilor Crăciun

Posted by Jiky at 7:27 AM

Friday, September 25, 2009

Parade de Crăciun sunt remarcabile pentru afişare a acestora fabulos de lumini. Cele mai mari Unul din parade de Crăciun este a avut loc în Oklahoma (SUA). Este un parada de seară în care toate flotoare sunt impodobiti cu lumini si baloane heliu. Echipe Dance stralucire şi strălucire în care acestea dans drumul lor prin rută parada intreaga.

Comunitate Louisiana sau pe bază Christmas Celebration Natchitoches Christmas Festivalul se desfasoara anual, pe prima sâmbătă din luna decembrie. Parade gigantic, stele împânzit spectacole vii şi o marcă de foc de artificii spectaculos ocazia. Aceasta venit primul privind mintea al târziu Max Burgdorf să dezvolte o stradă şi râu program de iluminat ca un mijloc de exprimare sentimentul vacanţă. Primul set cu bucata construit de Burgdorf fost Steaua din est, de măsurare opt picioare în întreaga. Steaua rămâne ca un fixture în program de iluminare. Tot parcursul lunii Decembrie, peste 300.000 de viu colorate luminile de Crăciun şi de 77 bucăţi uriaşe stabilit lumina orasul a lungul pitoresc din trestie Râul Lake. Luminile reflectă în apele de mai jos şi întinde de-a lungul zona centrala a orasului istoric.

Carol Navele Parade Luminilor Societăţii afişează paradă lor spectacol de lumină plutitoare pe nave de pe cărbune Harbor în largul Bay Shore. În prezent există mai mult de 80 de bărci decorate, cu spectaculoase 150000 lumini. Bărcile transporta peste 45000 de oameni pe durata parade de Crăciun.

0 comments: