LED-Lights Christmas Tree

Posted by Jiky at 1:27 PM

Wednesday, September 30, 2009

Lumini LED sunt decoratiuni pentru pomul de Crăciun o specialitate ale sezonului de Crăciun. Un copac impodobite cu lumini, turturi si alte ornamente de starea de spirit festiv aduce în prim-plan. LED pentru pomul de Crăciun sunt fabricate de companii de mai multe.

Luminile veni în forme frumoasă, mărimi şi culori.

LED pentru pomul de Crăciun au mai multe dimensiuni. Este necesar ca acolo sunt imense brazi de Crăciun, şi mediu pentru cele mici potrivite pentru resedinte. LED C6 lumini Mini sunt frumoasă şi popular. Ei au de căldură minime de securitate maximă şi utilizează 80% mai putin -90% de energie electrică şi-au 1,00,000 ore de viaţă lămpii. Ele sunt disponibile în diferite culori. Mini LED de Crăciun lumini adăuga un frumos atinge în copac dvs. de Craciun. Puteţi alege între gradul x35 Premium, comerciale Grad X50, comercială gradul X100, comercială şi de Grad X50/2.5.

The C7 şi C9 LED brad de Craciun sunt folosite în principal pentru decoratiuni de Craciun in aer liber. Puteti alege de la rosu, verde, albastră sau culori asortate. Dacă doriţi puteţi cumpăra de lumini cu opţiune de Twinkle. Luminile cu LED coarda sunt şi un plus Bine ati venit in decorarea de brad de Crăciun.

Aceste lumini fabulos pot fi cumparate de la Rezidential Landscape Lighting si Design. Un cuvant de atenţionare dacă vă asigura că aţi ales-luminile sunt în stoc. Cu o cerere grele multe iesi de stoc destul de repede.

0 comments: