În afara Lights Christmas

Posted by Jiky at 12:27 AM

Friday, September 25, 2009

În afara de oferta de Craciun informaţii despre Lumini de afişare outdoor Crăciun lumina în birouri, centre comerciale şi instituţii de învăţământ. Luminile comerciale cu LED au revoluţionat modul de decorare afara Christmas lumini. Aceste lumini au LED o fabrică evaluat de viaţă de 100.000 de ore pe lumina; aproximativ o zecime din puterea de consumul de lumini incandescente standard, practic puţin sau deloc caldura din becului şi mai puternică decât cele standard, mini lumini.

Există numeroase lumini în aer liber disponibil în pieţe. Dar unul ar trebui să facă alegerea corectă de selecţie a lumina adecvate pentru decor magnific in afara.

Diferite tipuri de Exterior Lumini de Craciun sunt:

* C7 Christmas Lights

* Lumini Mini Christmas

* Rope Lights

* Cortina de Lumini

* Tematica Lights

* Sculpture Pole



Toate aceste iluminare conţin caracteristici speciale, care să faciliteze instalarea afara.

Iluminat coarda este un iluminat decorative comercial care se face cu LED-uri in miniatura seria de integrate in tub din PVC. Lumini LED Mini folosi noua tehnologie pentru a reglementa tensiunea prin inserarea cipuri în fiecare soclu. Sculpturi Polul sunt ideale pentru captuseala străzile oraşelor, centre comerciale şi iluminat decorarea locurilor de parcare în timpul sărbătorilor. Turnare speciale de montaj este disponibilă. Sculpture veni montate pe cadre de aluminiu robust pentru anii inoxidabil de utilizare fiabile.

0 comments: