Craciun White Light Strings

Posted by Jiky at 10:27 PM

Sunday, September 27, 2009

Siruri de caractere de Crăciun lumina vină într-o serie orbitor de configurare si culori. Crăciun, siruri de caractere alb conferă un aspect Frosty care de iarnă Craciunul este cunoscută pentru. Ideal pentru pomul de Crăciun decorarea siruri de caractere de Crăciun lumină albă poate fi folosit pentru a afişa atât în interior şi exterior. Acestea se durabile cu viaţa bec lungi.

De noapte interioară Crăciun-lumini sunt utilizate în afişează interior. Luminile Mini sunt cele mai populare. Acestea se găsesc în siruri de lumină de Crăciun alb, vin în condus, de asemenea. Într-LED şiruri pe bază, bulbii sunt legate în paralel cu o etapă de izolare linie în jos transformator. Formele bec sunt în general C6. Aceste becuri consuma mai puţină energie şi să rămână răcească tot timpul. Aceştia sunt transparente alb şi bogat proiectat cu modelele de cristal. Avantaj de alb siruri de caractere lumina este it nu se estompeze cu numai expunerii de scurtă durată la meteorologice asemãnãtor bulbi colorate.

Craciunul strings alb apărea în următoarele tipuri:

* White Frost Teardrop lumină Strings

* White Frost miniaturale Lights

* Snow Miniature Lumini

* Bombonico miniaturale Lights

Toate aceste lumini apar în culori strălucitoare alb, cu întuneric fire colorate. Lungimea şir este în general 25 inch cu aproximativ 25-50 lumini pe şir. Măsurarea fiecărui lumina variază de la .3 inci to .75 inch.

Partajaţi informaţii mai multe despre siruri de caractere lumină Craciun alb pe Carnavaluri de Crăciun şi de a face arborele suplimentare speciale în acest sezon de vacanţă.

0 comments: