Craciun Furnizori Lights

Posted by Jiky at 11:27 PM

Tuesday, September 22, 2009

Sa Martin Luther, care au pus lumanari pe pom de Crăciun, pentru prima dată pentru a reprezenta stele ale cerului de noapte. Din lumânări apoi atunci încoace au fost folosite pentru decorarea un brad de Craciun. Ulterior, lumanari luat înlocuieşte cu luminile artificiale electrice. Edward H. Johnson este cunoscută ca fiind tatăl electrice de Crăciun Lumini. Aceste lumini electrice, care sunt disponibile în magazinele din formele lor variate şi culori sunt plasate pe brazi de Crăciun sau de pe pereţi sau pe balustrade a unei case. Furnizorii de Crăciun lumină multe sunt în număr.

Numele unora dintre furnizorii de Crăciun lumină, sunt:

Legenda Harvest Grupa Ltd-LED de Crăciun coarda lumina cu putere de 12.96watt.

Zhongshan Guzhen Yongxiang din material plastic, complecte de iluminare Factory-LED fulg de zăpadă de coarda pentru decorarea Crăciun.

Golden Asociaţia Co Ltd, Deco cub luminile de Craciun in forma dreptunghiulara, de Crăciun, perdele de lumină, Mini joasă tensiune petrecerea de Craciun de lumină lanţ.

Shenzen Electronics Okkaido Co Ltd brad de Crăciun-lumină, cu o putere de 5volt

Ripro Enterprise Co Ltd-Solar lumini minge de Crăciun.

Changzhou Pookin de iluminat Appliance-luminile de Crăciun de culori diferite, precum şi desenele.

Comercial Lamp Furnizori-84 stele in forma de lumini cu LED, 80white statica şi 80 de lumini colorate statică de Crăciun, 80 de lumini colorate de Crăciun, 160 de culoarea chasing

Luminile de Crăciun şi tipurile de alte lumini.

0 comments: