Bazin de Crăciun LED

Posted by Jiky at 11:27 AM

Saturday, October 3, 2009

Aer liber de Crăciun lumini LED-uri sunt luminile cele mai utilizate de Crăciun. LED-uri sunt diode emiţătoare de lumină cu caracteristici unice. Cauciuc prin cablu caietul de sarcini, conectori impermeabilă şi a sistemelor de siguranta bec sunt câteva specialităţile Outdoor LED de Crăciun. LED-urile sunt nu numai mai luminos dar au, de asemenea, un consum de energie mai puţin.

Multitudine de lumini de Crăciun, pot fi conectate impreuna de la o mufă singură formare pana la sute de metri. Ele sunt mai durabile cu lungi perioade de iluminat capacitate (10.000 ore). Ei, de asemenea, stay răcoros ca emite LED-uri de căldură mic. Aceste luminile sunt concepute ţinând seama de cererea de către autorităţile locale, şi oamenii comerciale.

Unele populară în aer liber de Crăciun LED-ul sunt:

* LED-uri de coarde Lights

* LED net

* LED-uri Icicle lumini

* Cortina de lumini LED-uri

Găsit in culorile multiple de rosu, albastru şi verde acestor lumini la dispoziţie un sistem magnific conexiune si poate fi amestecat cu alte produse LED-uri pentru a face desene sau modele creative.

Crăciun LED Rope lumini poate fi iluminat picioare pana la 300 fara nici pierderi de luminozitate. Icicle de Crăciun LED sunt cam scumpe, dar ele sunt foarte solide, iar bulbii nu trebuie să fie schimbat.

0 comments: