Din aluminiu pentru pomul de Crăciun

Posted by Jiky at 1:27 PM

Wednesday, October 21, 2009

De Crăciun, tocmai momentul potrivit pentru dvs. de ornament din aluminiu pentru pomul de Crăciun! Craciun Carnavaluri este aici, cu o diversitate de aluminiu pomul de Crăciun pentru casa ta. Un copac de aluminiu vintage Craciunul este una dintre primele amintirile noastre.

Arbore * Un Crăciun, cu o roata de culoare minunata, cu o bază de aluminiu care descriu culori vibrante arată frumos printre ramurile mai ales cu lumina reflectata.

* Ramurile poate avea o textură simulează gheata. Gerul arata grozav cu pompoms.

* Un copac stand de rulment, cu un titular de aluminiu alb permite arborele de să se rotească şi de spin. Decoreaza-l cu lumini si culori stralucitoare pentru o simţi viu.

* Una dintre figurinele de Crăciun japoneză arată 2 papusi care deţine un schi şi un skate fiecare. Ei au păr real, să mergi cu dinamismul metalice în sine.

Doamna * ornamente din aluminiu Santa Claus au un cârlig in Chifle lor să se basculează, alese dintr-un punct de pe copac.

* The spaghete Bell îngerul împodobite în aur denotă o condiţie festive in culoarea sa roşie rece, adăugând un sentiment, pentru a sărbători.

Planter * de Crăciun Mos Craciun are o bula de culoare roşie gas jurul RIM sa consolideze glazura cu două pete mici de culoare roşie, la partea din spate a pălăria.

Angel * A Christmas forjat din aluminiu este folosita pentru a adăuga licăr la efectul întreaga verzui din pomul de Craciun în sine.

* Cupe ouă de Crăciun şi lumânare titularii cu zapada din Manşoane, sunt unele dintre accesoriile dulce de aluminiu.

Iată câteva din aluminiu ornamente pomul de Crăciun la Craciun Magazin în Carnavaluri pentru mai multe de la site-ul nostru.

0 comments: