Partidul Reţete

Posted by Jiky at 3:27 AM

Thursday, October 15, 2009

Este una dintre Crăciun ocazii cele mai vesela si Grand. Toată lumea iubeşte gura-adăpare reţete de partid de Crăciun. De oameni din întreaga lume, retete delicioase Cook petrecere de Crăciun.

Sfaturi şi idei pentru Christmas Party Retete


* Crăciun Punch

Ingredientele
Veti avea nevoie de 1 litru de suc ananas, 1 pkg (2 QT) de Kool var-ajutor, 1 qt of serbet var şi 2 Qts of ale ghimbir.Metoda pregătirii
Obţineţi un castron şi se adaugă punch Kool-ajutor de la el. Se amestecă şi se amestecă bine. Acum, pour suc de ananas. Pentru a spori savoarea, trebuie să vă adăugaţi serbet lingura de inainte de servire. Se amestecă ale ghimbir. Puteţi adăuga zmeură, de asemenea Kool-serbet de ajutor şi pentru a da un pumn rosu.
o Wild Candy Turcia
Ingredientele
Veţi avea nevoie de ¼ ceasca de unt, 1 / 3 ceasca de Bourbon curcan sălbatice, 1 lb de zahăr pudră, 1 punga de chips-uri de ciocolata si Nuci de Pecan 1 sac.

Metoda pregătirii
Ia un bol unt şi se adaugă, de zahăr şi bourbon. Se amestecă-le bine, pana devin rigide. Locul chipsuri de ciocolată în interiorul un cuptor cu microunde şi se topesc acestora. Amestecati bine. Acum, face forme ovale de curcani sălbatice prin laminare la ei. Pecan trebuie să fie plasat pe ambele părţi ale minge. Partea mai restrânsă trebuie să fie de întâlnire pe ciocolata. A face circa 100 bucăţi si serviti.

0 comments: