Office părţi de Crăciun

Posted by Jiky at 8:27 AM

Sunday, October 18, 2009

De ce rezervă toate To-Dos pentru domiciliu? În Răsfăţaţi bash cu Oficiul de Crăciun Carnavaluri părţi de Crăciun să creeze o impresie pe seful tau! Un birou Craciun partid este puţin probabil să fie o afacere formală.
Nume cele Logos: Du-te, prin reviste mai multe şi a tăiat dintr-simbolurile publicitate. Lipire fiecare pe partea albă a unei carte şi au toată lumea du-te in jurul camerei, cu o foaie de răspuns şi să încerce să identifice cât mai multe din simbolurile posibil.

Cu "Cine sunt eu? ' joc, alegeţi o categorie, cum ar fi personajelor de desene animate, vedete film, legume, etc PIN numele unuia dintre acestor elemente de pe spatele fiecare oaspete pe măsură ce sosesc. Spune-i colegii dumneavoastră care au nevoie să afle cine sunt ei de către alţi oameni pentru a cere ajutor. Regulile sunt: cere da sau nu numai întrebări, da sau nu răspunde, nu scoate tag-ul dvs. de propriul nume pentru a descoperi. Dacă vă întrebaţi, oricine vă vor ajuta să afla identitatea.

Asociaţia The Game necesită următoarele să fie puse pe o masa: Calendar, litera "K" unui meci într-un flacon de apă, o cutie de bomboane, periuta de dinti, ulcior, Candle, sare, Fork, ţinte, Buttercup, scrisoarea "N", ştampila, zaruri pe un vas de noroi, Fier. Când vin oaspetii, afişa articole pe o masă. Aşa cum au venit, da-le la lista de mai jos. Potrivire declaraţiile de pe lista cu punctele de pe masă. Acest lucru distractiv, jocul începe repede se deplasează dintr-colectează în toată lumea ca un grup mare. Liderul iniţial solicită un număr între 2 and15. Toata lumea trebuie să colecteze un grup în care conţine un număr de oameni. Membrii grupului trebuie să fie LATCHING de armament, astfel că liderul poate vedea care este în grup. Dacă cineva nu pot intra un grup pentru ca numărul membrilor necesar a fost atins, acesta este în afara jocul. Ca numere diferite sunt succesiv strigat numărul de participanţi devine mai mica si mai mici. Ultimul grup sau grup câştigătoare, ar trebui să aibă oriunde doi la cinci persoane. Surf Carnavaluri de Crăciun pentru mai multe despre Office părţi Crăciun.

0 comments: