Crăciun Artizanat Ornament Kituri

Posted by Jiky at 12:27 PM

Monday, October 26, 2009

Există un membru al familiei sau un prieten care se bucura mână crafting goodies Crăciun? Ornamente Handmade întotdeauna iasă în evidenţă, sculptare-o nişă a lor. De Crăciun Carnavaluri te duce la o lume minunată de Crăciun meşteşuguri kituri de ornament.

* Creează un kit de propriul dvs. margele ornament de Crăciun cu benzi ornamentale, Bolos, flori, papusi, panglica, paiete, lămpi şi dantelă.

Ornamente * Fairy ca o rochie de mătase alb cu stele pe el, Moş să împiedice un cadou complet sequined cu stele.

Santa * o ambarcaţiune de satin minge pentru a pune pe arborele sau la egalitate cu privire la cadouri de Craciun pentru familia ta.

Holiday * amintire ca o Crucii de cristal, Mos, un om de zăpadă sau un elf să impresioneze cel mai bun prieten acest concediu.

* Creează Chime dvs. de Crăciun eoliene în roşii şi verzi să stea pe uşa dumneavoastră, chiar sub vâsc.

* Candle-titularilor, kituri de arta înger cu o zână îmbrăcat curat, care transportă o baghetă argint, kituri de ambarcaţiunile de ceas, fixative vis imprimate în relief cu curios Crăciun.

* Kituri Lighted podoaba include un far iluminate, Birdhouse, care doresc un kit de bine etc pentru a servi ca lumina ta cozy această noapte de Crăciun.

* Kituri de podoaba de vacanţă cuprinde un ornament Santa, 1 "răşină de sport de Crăciun, antiqued Santa capete, miniaturi de Crăciun, cum ar fi Omul turtă dulce, un Rock Tree, sania de Crăciun, etc

* Un star acrilice Crăciun sunetele cele mai bune de departe.

0 comments: