Christmas Party NYC

Posted by Jiky at 2:27 AM

Tuesday, October 20, 2009

Fiecare oraş în întreaga lume, a dus la modele diferite pentru sărbătorirea Crăciunului. Fiecare celebrează cu tradiţiile sale proprii şi cultură. Fie ca este vorba nici un mod de celebrare, nimeni nu ezita sa arunce partide pe Crăciun.
Fiecare oraş urmează tradiţia sa a avea partidelor de Crăciun şi de New York City nu este o excepţie.

Unul dintre particularităţile NYC sau New York City părţi de Crăciun este Rockefeller Center Tree Christmas. Rockefeller Center se referă la complex de cladiri si pietele între 47 şi Streets 50 si 5 si bulevardul 7 în New York City. Pomul de Craciun ca impodobeste Rockefeller Center este de obicei o Spruce Norvegia. Arborele de la centru este in general 65 de metri inaltime si 35 de metri latime. Petreceri în jurul acestui copac este un fenomen comun în timpul Crăciun in NYC.

De Crăciun Partidul NYC jur de Rockefeller Center Christmas Tree implică şi de decorare a copac. Iluminat este nucleul acestei decorare. Iluminat centrului Rockefeller are Christmas Tree unui eveniment măreţ din New York.
Rockefeller Center The Tree strict Crăciunul este iluminat de la 5:30 până în 11:30 de zi cu zi, cu excepţia de Crăciun şi de Anul Nou. La Crăciun, arborele este iluminat pentru 24 de ore şi în ajunul Anului Nou sunt luminile oprit la 9:00

În ziua a Rockefeller Center Pomul de Crăciun Iluminat, care este pe 30 noiembrie diferitelor activităţi se desfăşoară. Ceremonia de decernare a caracteristici spectacole muzicale dintr-o varietate de artisti populare si acesta este prea emisiune de televiziune. Toate aceste forma baza pentru NYC Christmas Party.

0 comments: