De Crăciun Artizanat Kids Ornamente

Posted by Jiky at 3:27 PM

Sunday, October 25, 2009

Ornamente de Craciun sunt destinate tuturor şi diverse, şi copiii pe bună dreptate, cererea de o cotă, în care fie au, achiziţionarea sau Gifting le. De Crăciun Carnavaluri este aici pentru a kiddos împrieteni cu daruri incitant şi favorizează ambarcaţiuni.

* Decoratiuni vitraliu featuring lumânări, copaci, clopotei, etc zâne poate face ca tapet, colorat sau piese de spectacol pentru copii cu vârsta în termen de 7 ani.

* Efectuarea de mână tăiată Coronitele de Craciun pentru bunici sau părinţi.

* Ornamente Angel ca alb-dantelat păpuşi Oul pot fi făcute de către darlings Li'l dragi pentru tati.

* Un alimente pentru copii borcan de Crăciun realizate din lemn vechi de sticlă colorată sau distrusă.

* O carte Mache ren făcute de panglica satin aur şi sclipici să fie legat în jurul unei prezente.

* Un bomboane ornament tren din bomboane asortate, cum un tren, masina, avion să stea pe copaci, pachete sau folosite ca decor de masă.

* O tesatura Angel este mare pentru un decor de perete copac sau grup, efectuate în orice culoare sau tesatura de design.

* A simţit şi butonul pentru pomul de Crăciun poate fi cusuta cu butoane ornamente ca, si mai tarziu umplute cu o carpa sau bumbac.

* O imagine sfântă de familie, a făcut, cu o pre-scoala carte de Crăciun şi a sprijinit Popsickle cu tije de cadre.

* Cu puţin ajutor de la părinţi, copiii pot crea o lumină albă-up Christmas Tree din dantelă, carton, şi podoabe miniaturale.

* Ghirlanda Bead colorate realizate din margele de plastic cu cording de plastic.

Carnavaluri Crăciun aduce toate aceste şi mult mai multe din artelor Crăciun şi copii meşteşuguri ornamente pentru copii de toate grupele de vârstă. Faceţi Log on pe site-ul pentru mai multe.

0 comments: