Ideas Crăciun Arte şi Craft

Posted by Jiky at 2:27 PM

Friday, October 30, 2009

Arta Crăciun şi elemente ambarcaţiuni sunt comorile cele mai preţuite de Crăciun. Ele arată dragoste şi îngrijirea atunci când talentaţi la celor dragi. Aceştia pot fi adus din magazine cadou sau mână făcute. Cele handmade sunt mai puţin costisitoare si portretiza calitatea creatoare a Maker. Alegeti din Arte diferite Crăciun şi Idei Craft mai jos pentru a face meşteşuguri minunat pentru a un sezon festive şi distractiv Crăciun.

Holders Lumanarea - Afişează lumânări dumneavoastră în stil de vacanţă prin punerea le într o oală lut cu un embellishments câteva.

Christmas Log centerpiece - Combină de elementele rustic ale jurnalele şi a pinecones cu blossoms Poinsettia artificiale pentru a crea un centerpiece care ar arăta excelent oriunde în acasă dumneavoastră.

Christmas Ginger Idei Paine - Made sus de la margarină, zahăr, melasă, ouă şi Gingerbread casele ghimbir pâine cu Santa şi sania sunt o distracţie şi clasic gustoase Crăciun.

Craciun Tree Teme Mobilaţi - Craciunul este pentru copii şi captura nimic nu spiritul de Crăciun mai mult mult un ursuleţ de pluş dulce. Aceştia sunt disponibile în tesatura, lemn, sticla, metal si ornamente aluat sculptate. Or, face propriul tau afarã de hârtie grele.

Inovative Crăciun Artizanat Ornament - Idei pentru ornamente Crăciun cu o temă tropicale abundă. Fish şi păsări, flori tropicale şi fructe, Seashells, şi accesorii plaja toate furniza materiale şi teme pentru un Crăciun tropicale. Luaţi în considerare agăţat ornamente dumneavoastră sau de draping Garland pe un copac palmier sau de pe un insulă pin, mai degrabă decât folosind un brad tradiţionale arborescentă dvs. Crăciun.

Posibilitatile de artelor Crăciun şi idei ambarcaţiuni sunt infinite. Pentru a afla mai mai multe despre ele vizita Carnivals Crăciun.

0 comments: