Crăciun Party Drinks

Posted by Jiky at 9:27 PM

Friday, October 9, 2009

Pentru toate băuturile servit în timpul sezonului de festivaluri, aici vine Carnavaluri Crăciun cu toate that tu trebuie să ştiţi de Christmas Party Drinks pentru deopotrivă vechi şi tineri.
Creează versiunea dvs. foarte proprie de Cidru de mere fiert cu cidru proaspete, un băţ mare scorţişoară, lamaie zested, un stropească de pulbere cuişoare, nucşoară proaspete. Combină tuturor ingrediente în cratiţă. Se aduce la punctul de a izbucni.

Suşă şi servesc. Fiert, implicînd încălzite şi condimentate, este de o tehnică utilizată cu vin şi cidru de mere. Fiert Vinul este o sărbătoare clasic, care este rapid de a face, şi perfect pe o noapte de iarnă. Asiguraţi-l cu o răsucire suedez prin adăugarea "aquavit" sau coniac.

Veţi avea nevoie de vinul rosu sec, portuare sau de coniac, cuişoare întregi, scorţişoară bastoane zested de portocale mari. Garnituri băutura cu beţe scorţişoară sau proaspăt nucşoară sol. Combinaţi ingredientele intr-un vas mare si aduce la un balon. A nu se permite amestecul să fiarbă. Se încălzeşte pentru 20 de minute şi servească într-un mare, bol căldură punch rezistente.
The Punch Cuvântul se crede că să au fost derivate din paanch cuvântul hindi, sensul cuvântului cinci, deoarece perforatoare timpuriu conţinute cinci ingrediente cheie: zahăr, lamaie, arrack, apă, şi ceai. Pentru o băutură dulce si de sărbătoare, aici este Punch Champagne. Elementele constitutive sunt: ananas zdrobit în sirop de grele, suc proaspăt de lămâie, suc de cireşe, rom întuneric, coniac şi şampanie.

Într-un castron pumn mare sau ulcior, se amestecă ananas, lamaie suc, suc de cirese, rom, şi brandy la amestec. La frigider timp de 30 de proces-verbal. Adauga in Champagne doar inainte de servire. Încercaţi toate tipurile cu Craciun Carnavaluri Christmas Party Drinks.

0 comments: