Miniatura pomul de Crăciun,

Posted by Jiky at 10:27 AM

Thursday, October 22, 2009

Cadouri miniatura avea o farmec al lor şi apar ca în cazul în care talentaţi Tenderly din inima. Carnavaluri de Crăciun este aici cu miniaturale pomul de Crăciun, toate setat să vă asiguraţi că aţi opri de la nimic, dar cel mai bun.

* Ornamente miniatura pentru pomul de Crăciun includ umplute Mos Craciun sau gheaţă-păpuşi crema, recomandate cu butoane vechi, de bumbac si umplutura din stofa.

* Ornamente activităţi cum ar fi dans păpuşi, carti de muzical, Santas vorbesc si stele fotografierea în culorile vibrante ale sezonului.

* Copiii decora pomilor de Crăciun cu ornamente copil Mazare ca într-un Pod, comuniune Girl si un baiat, ABC Boy "si" Girl Bombonică, African American Girl and Boy in transport, Angel Baer Star Sign cu bile de sticla, etc

* Ornamente nasterii piatra arata asomare pe brazi de Crăciun care arată în timp ce luna naşterii membrilor de familie. Garnets, acvamarine, smaralde si topaz sunt unele care faci trucul.

* Exista miniaturale pomul de Crăciun pentru întreaga familie, având grija de bunici, Mums, taţi, fraţi, veri, familiile monoparentale şi "-who' au-te.

* Plachete personalizate de vacanţă includ Slate Snowman cuplu, a Snowman Familie din 3, etc Cu toate acestea, ele sunt grele în care acestea sunt realizate din ardezie.

* Dress arborele Crăciun, cu ornamentele acasă ca şi Castelul roz, roşii şi verzi Christmas Cottage, Country House, Casa Gingerbread, uşa Holly şi Casa cu Lumini si pini.

Asiguraţi-vă că magazin pentru cele mai bune chiar miniatură pomul de Crăciun, de la Carnavaluri de Crăciun şi de glorify vatră cu separeu căldură.

0 comments: