Christmas Teme Partidul

Posted by Jiky at 5:27 PM

Thursday, October 15, 2009

Mare parte a asociaţii de petreceri tematice sunt derivate din bilele colorate mascarada că, apărut pentru prima oară în timpul Renaşterii italiene.
"Masques" s-au costumat în esenţă, dansuri în cazul în care participanţii îmbrăcat în fanteziste, utilaje prolific care au fost acoperită cele mai multe ori, inclusiv mască aparent.

Aşa, cu ani curgătoare de către părţile Crăciun-am asumat semnificaţie suplimentare, ce cu teme care au venit pentru a caracteriza festivităţile. Craciun Carnavaluri oferă informaţii cu privire Christmas Party Teme.

Pentru ca un Craciun in Scotia, don un costum scoţian fusta ca joci gazdă. Îndepărtaţi canapele, masa pentru cafea, TV mobilier şi toate celelalte. Creaţi un cămin uriaş - la fel ca cel constatat într-un castel din Scoţia împotriva perete departe. Decoreaza-faţada cu o ghirlanda de artificială Holly, roşu, verde şi auriu arcuri carouri panglica, ornamente în formă de coarne cum ar fi de vânătoare, bidoane, cimpoiul and cerbi in miniatura, fazani si cardinali. Imaginaţi prietenii dvs. care sosesc ca Earl Clariegh scoţiană şi Lady a castelului, cu o urnă de vin Sebastini. Se serveşte friptură de vită, de miel picior, cartofii piure, pâine, mazăre şi morcovi şi pentru cina. Oaspetii dvs. conduc la o anumită muzica country din Scoţia la sfârşitul anului toate acestea.

Multe dintre tradiţiile de mascarada reapărut la foie Mardi festivităţilor din coloniile franceze - în părţile tema anuală în America. In prezent, dressing în costum este un aspect comune a partidului temă. Tipic părţile costum ar putea implica îmbrăcat ca un personaj film, un personaj istoric, sau ca un personaj de un gen popular culturale, cum ar fi pirati, anii '30 gangsterii sau vampiri. Pentru toate părţile despre Crăciun şi a temelor referitoare la acestea, a verifica afară de Crăciun Carnavaluri Christmas Party Teme.

0 comments: