Prima Baby Crăciun Ornamente

Posted by Jiky at 6:27 AM

Wednesday, October 28, 2009

Copilul primul este intotdeauna bunul samaritean!
And his / Crăciun primul ei este o afacere să-şi amintească.
Crăciun Carnavaluri aduce cateva dintre copil prima
Ornamente de Crăciun.


Personalized * The Ornament de ramă 5.5 inci este o jucărie lung, de forma ca un copil scârţâitoare. Este rotunde şi Baby Blue a lungul marginii exterior şi interior de culoare roz pal. Small margele de culoare albă în jurul vraja cadru "PRIMA BABY Crăciun". O panglică albastru şi alb, rasina poate fi folosit pentru a scrie / numele său.

* Albastru Booties copii sunt 3 inch podoaba forma de potcoava. Curburii bootie copil la altul sunt mici, margele de culoare albă. A clopot mic este ataşat şireturi roz pantof cu unele zburli alb ataşat.

Ornamente * Baby sunt clare de culoare roz, sfere de sticlă colorată cu cuvintele "PRIMA BABY Crăciun" gravat în partea de sus. Ea are o coroană de aur lasă merg toate invers. Patru pachetului de mici crystals the Garland. Ornament atârnă de la o panglică pură aur.

* Mazare Trei într-un Pod cuprinde coroana Inge stele. Ea este o păstaie Celadon verde bob de mazăre evidenţiate în sclipici culoare verde închis. In interiorul sunt 3 copii. Data de 1 poartă o bonetă roz cu sclipici irizată asieta, a 2a poartă o capota albastru cu sclipici irizată asieta, si 3 de poartă o Nilului lumină capota verde cu sclipici irizată trim.

* Prima Baby Ornamente Girl să includă o de pluş trage cu ochiul dintr-o stocare de culoare roz pal. Este deţine un şir de blocuri, care vrăji "Baby's." Ornamentele Fata 1st copilului atarna de la o buclă de cablu rosu.

* Prima Baby Ornamente Boy includă un pluş trage cu ochiul dintr-o stocare de lumină albastră. Este deţine un şir de blocuri, care vraji "Baby's '. Ornamentele Fata 1st copilului atarna dintr-o buclă de cablu rosu.

Ornamente pentru copii primul rând sunt ca obiecte de anticariat. Ele sunt totdeauna. Shop pentru copil ornamente primul Crăciun, de la Carnivals Craciun.

0 comments: