De Crăciun Arte Kids Ornamente

Posted by Jiky at 10:27 PM

Sunday, October 25, 2009

Craciunul aduce o oportunitate unică pentru copii a-şi exercita abilităţile lor creativ, pentru mintea tiny are în vedere întotdeauna pe lucruri noi de făcut - uneori destul de grav? Crăciun Carnavaluri salută toate cei mici pentru a pune pe Caps lor de gândire şi a verifica afară arte copii ornamente de Craciun.

* Atractiv îmbrăcată cutii de cadou de Crăciun, sequinned si impachetata strălucitoare în hârtie de cadouri.

* Build tot felul de structuri - castele, turnuri, zgârie-nori, oricare ar fi ia sau fantezie dumneavoastră, cu acele carti de vechi de Crăciun.

* Tăiaţi inima colorat sau forme pomul de Crăciun sau chiar si cele geometrice simple pentru o jucărie de telefonie mobilă sau de "string" pentru a decora anul viitor.

* A face de bord propriul dvs. sau un joc de şah stria prin stropire montare bord cu culori necesar.

* O activitate tradiţională, care nu omite să se amuze copii de luare tag-uri cu ciorapilor de pinking cadou, un pumn Ribbon rămas.

* Efectuarea pungi de cadouri de economisire pe pungi de hârtie inteligent. Un arc pic panglică arata minunat pe o pungă de hârtie maro.

* Scan carduri Crăciun vechi din computerul pentru imagini de fundal uimitor si screensavere cu un program de fotografie.

A face de confeti * unele Crăciun, cu documentele cele mai colorate, preferabil din aur şi argint perforate, cu roşu şi verde. Resturi de resturi de hârtie de ambalaj pot fi folosite de asemenea.

* Ornamente Basket făcut dintr-o noutate coş mic cu mingi de bumbac, de pin şi bace Holly conuri.

De Crăciun Carnavaluri ofera o gama larga de arte ornamente de Crăciun copii pentru copii de la a opta. Părinţii pot păstra pozne la cheiul de menţinându-le ocupat cu acest lucru pentru ore!

0 comments: