Ornamentale Brazi de Craciun

Posted by Jiky at 6:27 AM

Wednesday, October 21, 2009

Reinventeze magic de vacanţă. Asiguraţi-vă de Crăciun pomi ornamentali de împodobesc cu curiosi de Crăciun şi de impresionat prietenii şi familia. De Crăciun Carnavaluri este aici cu o colectie exclusivă a ornamentale brazi de Crăciun. Un brad de Crăciun ornamentale trebuie să se aibă forma perfectă, mirosul, textura şi densitatea.

O * brad de Crăciun reală poate fi ornamentale când ornamentata cu unic cadouri de Crăciun, cum ar fi papusi, jucarii, cele 3 stele de Crăciun, şi cadouri pentru toţi membrii familiei.

Folosit * ca un arbore ornamental peisaj, Colorado Blue Spruce face un trai excelent Crăciun arbore cu albastru sale gri la culoare argintie, luminează acest copac într-o formă naturală conic.

* The Cypress are o Arizona forma turla, şi este de culoare verde. Este un pom aromatice găsit pe regiuni de sud şi de est a SUA.

* The Fir Balsam are o formă piramidală. Acesta este de culoare verde închis, aveau de mult timp ace durata. Este un pom miros plăcut popular in Canada si anumite zone din SUA.

* Fir Douglas este un copac verde albastrui piramidale. Una din cele mai populare brazi de Crăciun, it has un miros subtil dulce.

Ramurile * sus din pomul sunt de asemenea Fraser favorizate ca un brad de Crăciun, cu puterea sa în păstrarea lumini si ornamente grele. Ramurile sunt utilizate pentru roping Craciun.

Alte copaci utilizate sunt Fir Noble, Est cedru rosu, Leyland Cypress, Virginia pin, Scotch Pin etc Log on la Crăciun Carnivalsfor o experienta placuta in cumpărături pentru ornamentale brazi de Crăciun.

0 comments: