Crăciun Craft Ornament Idei

Posted by Jiky at 5:27 AM

Monday, October 26, 2009

Au ceva frumos pentru prietenii tai acest cadou de Crăciun. Idei Craft împrumuta o faţă creative pentru persona-ul tău, în acelaşi timp, să adăugaţi un contact cu caracter personal către darul tau. Crăciun Carnivals aduce o mulţime de idei de ornament de Crăciun ambarcaţiune pentru a încerca pe cont propriu.

* Crearea de metal forme artistice, cu un cutter plasmă de metal pentru a face porti ornamentat, semne artistic, arta forme de metal, etc

* Încercaţi mana la o Artizanat câteva japoneze în iarna aceasta, cum ar fi ecrane artistice Shoji, caracterul de bijuterii gravate cu Jap silabe, şi piatră, lemn, sculptura sârmă.

* Creează un wrapper propriul dvs. bomboane de Craciun, perfect pentru partidele de Crăciun ca wrapper bomboane de Crăciun bar. Puteţi schimba fontul şi culoarea si dau o notă personală.

* Copii încerca meşteşuguri hobby-ul de Crăciun cum ar fi crearea albumul dvs. personale de Crăciun, Slam carte şi Memento.

* Modele Vitralii ca abajururi de Crăciun, căsuţa poştală Santa, căpşuni, Birdhouse, şi altele.

* Design quilt vă Crăciun, cu modele pentru copii ca de miel, un leagan, un copac de Craciun, stele, lumanari si ce ai, toate făcut în culori vii.

* Există o colecţie de modelelor appliqué, quilt blocuri, croşetate, vopsea ac şi ornament mai mult la ideea de Crăciun ambarcaţiuni.

* The păpuşă şi creaţiile florale includ umplute cârpă păpuşi Santa, brodata reni şi păpuşi sania, precum şi freebies florale, cum ar fi vâsc, iedera, Holly buchete de.

0 comments: