The Sims 2 Christmas Party Pack

Posted by Jiky at 10:27 PM

Sunday, October 18, 2009

De Crăciun The Sims 2 ambalaj de partid este un pachet care contine peste 40 de Crăciun noi articole tematice. Aceste articole Craciun in The Sims 2 ambalajului Craciun sunt parte sigur că pentru a permite o pentru a sărbători Crăciunul în stil.
Jocurile care se află în Sims 2 cutii petrecerea de Craciun sunt, pur şi simplu perfect să fie jucat pe Crăciun.

Jucătorii din meciurile din Sims 2 Pack parte de Crăciun bucura de fiecare bit al jocului de la până şi coborâşuri în viaţa lor Sims, lucrurile mari ca care se încadrează în dragoste, construirea şi decorarea casele lor la lucrurile memorabile cum ar fi punerea la prima lor de familie Craciun copac si gazduieste o cina de Crăciun, chiar detalii lumesc ca a comanda o pizza sau fixare la toaletă sunt plină de umor şi distracţie.

The Sims 2 cutii de partid sigur Craciun sunt de a fi cea mai distractive pentru petrecere de Crăciun. Se pot rochie sus The Sims Santa ca, care va permite se confruntă cu sosirea lor, de Crăciun.

Majorete festive A poate fi adăugate la casa Sims cu diferite decoratiuni de Craciun cum ar fi ciorapi de Crăciun, oameni de zapada, coronite de Crăciun şi de iarnă tablouri tematice.

Exteriorul a casei poate fi decorată cu lumini Craciun. The peluze poate fi decorat cu zăpadă şi Santa Claus. O sărbătoare de Crăciun delicios poate fi pregătit şi a servit pentru intreaga familie. Copiii şi de adulţi sunt sigur să se bucure de toate elemente care sunt acolo, în Sims 2 cutii petrecere de Crăciun.

Intraţi în spiritul de vacanta de Craciun cu The Sims 2 cutii petrecerea de Craciun. Există 40 de elemente noi în acest pachet de partid Crăciun. Deci, decora casa de, a servi o cina speciala festiva de Craciun si experienta sosirea lui Moş Crăciun de Craciun.

0 comments: