Solar Puternic Christmas Lights

Posted by Jiky at 12:27 PM

Monday, October 5, 2009

Solar powered luminile Crăciun sunt bune pentru decoratiuni interior si exterior. Lumini de solar sunt comod si poate fi folosit în acolo unde nu există nici electricitate.

Aceste lumini Crăciun a energiei solare sunt nu numai convenabile, dar de asemenea, foarte eficient. Acestea nu ajută doar să conserve de energie electrică, dar, de asemenea, să ne facă dai seama de valoarea resurselor naturale disponibile pentru noi.

Cum funcţionează?
Solare powered lumina de Crăciun pot avea doar o singură celulă solare, la sfârşitul şir întreg luminilor. Celula este adesea mari si grele, dar flexibil, în acelaşi timp. Această flexibilitate este mai mare nevoie când trebuie să instalaţi luminile la locuri ca sus a acoperişului.

The greutate al celulei solare este necesar, astfel încât, în cazuri de vânt foarte puternice, acesta va rămâne în locul unde aceasta a fost instalat. Solar alimentat luminile de Crăciun se utilizează în toate ţările în care Crăciunul este sărbătorit. Dar, în ţările în care vremea se transformă foarte rece în timpul iernii, cu zapada, nu a celulei solare trebuie să fie montat vertical pentru a evita să fie acoperite.

Poti da un frumos atinge la petrecere Crăciun de amenajare a teritoriului gradina dvs. sau în aer liber, cu aer liber lumini solare. Există o mulţime de exterior Solar Powered lumini de Crăciun, disponibile pe piata acum.

Outdoor lumini Solar

* Solar-scapes lumini solare
* Agăţat de lumini solare
Lumini * Solar punte şi terasă
* Wall mounted solar lights
* Fântâni solare, pompe şi iaz lumini
* Solar pas cu pas lumini de piatră
* Descopera magic Solar Powered lumini de Crăciun Carnavaluri de la Craciun.

0 comments: