Christmas Party Food

Posted by Jiky at 6:27 PM

Saturday, October 10, 2009

O partid Crăciun poate fi o întreprindere major sau a o culegere modest de prieteni. Be sure tu plan de înainte, deoarece Crăciun este un timp neastâmpărat a anului pentru toată lumea. Craciun Carnavaluri ofera informatii referitoare la Christmas Party alimentară.
Harta un plan pentru petrecerea ta. Decideţi dacă doriţi o bash mare cu un barman, furnizat alimentelor şi un DJ, sau dacă ai avea mai degrabă o seara ocazional cu prietenii - sau ceva între.

Consult cărţi parte şi să decidă asupra unui buget înainte de a face până mintea ta. Decide cu privire la o carte du jour. Dacă aveţi de masă furnizat, consultă cu firma de catering şi alegeţi o meniu, sau un plan propriu.

Lamb, vinuri roşii şi caserola rozmarin cu stive potato ierbos and fiert înăbuşit varză roşie este o bucătărie parte preparate cu umărul din miel, făină condimentată, vin roşu, stocul de carne de vită, ramuri rozmarin şi jeleu de coacăză roşie, tocate vin cimbru şi roşu / oţet Sherry. Preîncălziţi cuptorul şi adăugaţi miel. Fry pana la maro, Cook în loturi, dacă este necesar.
Brush o foaie de grele de coacere, cu un pic de ulei de măsline şi de a începe să construiască opt stivele de feliile de cartofi. Incearca să le facă arate aleatoare, şi încorpora ca multe dintre ierburi după cum poţi. Sprinkle orice ierburi rămase şi ulei de măsline lăsată în bol din jurul şi peste stive de cartofi. Coaceţi de 35-45 minute sau până la maro auriu la margini şi ofertă tot drumul prin intermediul. Se serveşte imediat sau transforma cald cuptor redusă şi să păstreze timp de până la 30 de minute. Pentru a face varză - topeşte untul într-o cratiţă mare ovenproof. Adăugaţi varză şi se amestecă cu haina în unt. Adauga un jeleu din coacăze roşii şi se amestecă până se topeşte. Adăugaţi oţet, coaja de portocale şi suc, portul şi unele condimente. Aduceti la fierbere, capacul şi fierbe uşor timp de aproximativ o oră sau bucătar într-un cuptor. Se amestecă din stafide şi să aducă înapoi la o punctul de a izbucni. Cook uşor timp de alte 30 minute. Verificaţi ca varza este de licitaţie. Serveste imediat, ţine cald într-un cuptor mici de până la o oră sau se răcească şi se reîncălzi. Surf Craciun Carnavaluri Craciun Partidul alimentare.

0 comments: