Pink Christmas Lights

Posted by Jiky at 3:27 PM

Sunday, October 4, 2009

Puteti sa va ganditi de Crăciun, fără a Lights Christmas? The tiny Bijuteriile care împodobesc pic electrice milioane de case din întreaga lume au parti inseparabile de Crăciun devenit nostru a lungul anilor. Ei vin intr-o diversitate de forma, mărimea, şi culori, şi sunt acum disponibile la aproape fiecare magazin electrice sau general, aproape de tine. Puteţi alege culorile tale preferate - verde, rosu, albastrul, galben si roz. Nu conteaza ce culoare alegi, luminile de Crăciun vor trebui să fie în lista dvs. de cumpărături de Crăciun.

De ce roz?
Roz luminile de Crăciun se numără printre cele mai populare, ca roz este o combinaţie de alb şi roşu. Aceste două culori sunt simbolice de Crăciun. Santa Dons roşii şi haine albe si alb este întotdeauna tema Crăciun, deoarece reprezintă mesajul de dragoste şi pace care de Crăciun este despre toate. Deci roz scoate în evidenţă de caracterul aceste două culori, şi este o culoare potrivită pentru a decora casa ta cu. Pe lângă roz luminilor de Crăciun, roz poate fi folosit sub forma de panglici, bile, clopotei, motive, ghirlande, şi wrapper cadou. Roz poate uita asemenea mari dacă poţi vopsea casa ta cu ea, cu o liniuţă de rosu aici şi acolo, şi alb pentru a sprijini sistemul de intreaga de culori. Pentru a avea roz lumini Christmas alături de aceasta tema va face casa dvs. toate stabilit pentru un Crăciun colorat roz.

Tipuri de lumini roz Craciun
Pink luminile de Craciun sunt disponibile într-o mare varietate. Diferite forme, dimensiuni şi tehnologii vă sunt disponibile şi pot face o alegere funcţie de preferinţele dumneavoastră. A soiuri de câteva comune includ lumini de frânghie, a becurilor cu incandescenţă, LEDurile, si lumini copac. Câteva dintre tipurile de obicei cunoscute ale roz de lumini de Crăciun sunt urmatoarele:

Comerciale Grad LED-uri - acestea sunt cel mai des utilizat luminile de Craciun pentru scopuri comerciale. Acestea pot fi conectat intr-o serie de măsurare aproximativ 3000 feet cuprinde până în 125 lumini, toate dintr-o singură priză electrică. Acestea sunt mediu prietenos, şi cea mai lungă durată între toate Craciun luminile. Acestea folosesc la putere foarte puţin, folosind doar circa 20% puterea utilizate de către lămpi incandescente tradiţionale. Ei sunt mult prea mai sigure, şi poate fi folosit de către copii, precum şi. Ei nu se încălzească ca lămpi incandescente, fiind astfel mai uşor de manevrat. Pink lămpi de LED-uri sunt folosite întreaga lume nu numai de Crăciun, ci şi pentru alte festivaluri din ţările respective.

Standard Grad leduri - acestea sunt mai mici si versiuni mai ieftine de LEDs grad comerciale. Aceste pot fi acordată de către cele mai multe gospodării, şi poate fi utilizat aproape oriunde. Aceştia nu necesită adoptatorului speciale de. Aveţi posibilitatea să conectaţi seturi de trei dintr-un soclu, cu toate avantajele de LED-uri, cum ar fi utilizarea de putere mică şi durabilitate. Ca şi omologii lor de gradul comerciali, aceştia sunt disponibile in forme cum ar fi căpşuni, zmeura, rotund, bile, buline, precum şi alte forme.

Lumini incandescente Pink - acestea sunt lumini tradiţionale, că s-au pronunţat în lumea decoratiuni Craciun pentru mai multe decenii. Acestea sunt mult mai puternică decât LEDs, dar nu a utiliza până energie mult mai mult. Ei de asemenea, se incalzesc rapid, şi trebuie să fie înlocuite atunci când arde. Cu toate acestea, o simt tradiţionale, lumini cu incandescenţă sunt încă foarte mult in roz de lămpi incandescente poate fi conectat în serie de trei sau mai multe, in functie de tipul de conexiuni folosite. Aceste lămpi sunt disponibile in multe forme, inclusiv rotunde şi ovale.

Lumini de coarda Pink - acestea sunt flexibile şi pot fi făcute să îndoiţi în funcţie de necesitate. Acest lucru este un motiv pentru popularitatea lor. Ei sunt folosite peste tot în lume ziua de azi, şi nu numai de Craciun. Acestea poate fi utilizat aproape peste tot; copaci, terasa, balustrade, ferestre, de-a lungul pasarele, piscine, usi, etc Ele sunt uşor de folosit şi poate fi conectat într-o serie, folosind accesorii buna. Aceştia sunt de asemenea disponibile în alte culori cum ar fi verde, albastru, galben, precum şi o varietate de nuante fluorescente. Deci daca WAN să utilizaţi roz lumini de Craciun pentru casa de decorare a dvs., luaţi în considerare luminile coarda roz, ca una dintre opţiuni.

Commercial siruri Grad uşoară şi becuri - dacă aveţi nevoie de iluminat permanentă decorative, fără înlocuirile frecvente sau schimbări, comerciale becuri grad lumina si siruri de caractere sunt cei care ar trebui să mergi pentru. Aceste sunt, în general, utilizate în scopuri comerciale şi produc mai multa lumina cel mai mult. Deci, acestea sunt cel mai adecvat pentru cazurile în care cantităţi mari de lumină sunt necesare.

Pink margele Christmas - luminile de margele reprezintă o destul de mânie în prezent şi căutaţi foarte frumos ori de câte ori acestea sunt puse. Margele Pink-ar adauga la planurile dvs. de o tema roz de Crăciun. Folosind LEDs, aceste scânteie mici margele uşor pe casa ta, si arata grozav, chiar de la distanţă.

Luminile Animat si sincronizata - roz luminile de Crăciun, sunt de asemenea disponibile în versiuni sincronizate şi animate. Ritmuri controlat şi modelelor ca intermitent, clipind, fading, supleantul intermitent, etc sunt în general disponibile. Fii atent pentru aflat în continuă schimbare stiluri oferite de către producători. Luminile roz clipeste în sincronizare ar face o vederii minunat care ar trebui să face o dumneavoastră casa dintre ochelari de de cartier dumneavoastră.

Problemelor de securitate:

Ca şi în cazul tuturor electrice pune în aplicare, roz lumini de Crăciun trebuie să fie utilizat cu precauţie. Indiferent dacă LED-urile sau lămpile cu incandescenţă, luminile de Crăciun trebuie să fie verificate pentru standard de certificări control de calitate. Daca folositi lumini vechi, verificaţi dacă cabluri şi prize este în stare bună. Crăpături şi lacrimi în fire poate cauza scurtcircuitelor şi trebuie să fie tratate imediat, sau înlocuite în totalitate. A nu atarna roz luminile de Crăciun pe metal suprafeţe, cum ar fi brazi de Crăciun şi balustradelor. În cazul în care aveţi de gând să folosiţi luminile în aer liber, căutaţi lumini care sunt proiectate special pentru utilizarea în aer liber. Acest este de obicei menţionată în ambalaj. Tu ar trebui să fie suplimentare grijă în timpul utilizării chords prelungire. Niciodata nu suprasarcină-le în care acest lucru s-ar putea provoca incendiu şi a altor pericole. Asemenea se utilizează izolate titularii de atunci când se utilizează luminile exterior.

Atunci când pentru a cumpăra roz luminile de Crăciun!
Puteþi cumpara preferat de dvs. roz de luminile Crăciun la cel mai apropiat magazin electrice. The mall au soiuri de mai multe şi, dacă totuşi doriţi să căutaţi mai multe şi nu au timp să mergeţi la cumpărături, ai posibilitatea de a căuta pe internet. Pe net are o mulţime de magazine online care vinde tot felul de lumini de Crăciun, printre ei, roz de lumini de Crăciun, de toate tipurile discutate mai sus.

0 comments: