1944 Filme de Craciun

Posted by Jiky at 1:27 AM

Tuesday, January 12, 2010

Cu Crăciun să bată la uşa este din nou un timp pentru sărbătoare.Pentru a reveni la zi din trecut şi se bucură de clasice de Crăciun care o avem în magazin pentru tine.Carnavaluri Craciun ofera informatii despre filmele de Crăciun, care a ieşit în anul 1994 Vă permite să aruncaţi o privire în clasici veşnică şi bucuraţi-vă de ultimele zile de glorie.

1944 filmele de Craciun sunt asiguraţi-vă că brighten sus vacanţa dumneavoastră şi anima duhul vostru.

Crăciun, Robert Siodmak lui de vacanta (1,944) este un placuta exemplu din 1944 filmele de Crăciun. Exprimate stele din filmul include nume celebre ale Deanna Durbin, Richard Whorf si altele. Povestea este despre o femeie tânără care realizeaza ca omul are căsătorit este un wastrel. Inorder să compromită în doua jumătate a filmul ea apare ca o gazdă club de noapte. Filmul se ocupă cu suişuri şi coborâşuri din viaţa fetei. Filmul este un lucru fantastic efectuată de către director şi portretizează aptitudini care acţionează excelentă a actorilor.

Dacă nu sunteţi în stare de a gusta ceva nostalgic apoi opteze pentru filmul ne întâlnim în Saint Louis (1944). Filmul regizat de către Vincente Minnelli include exprimate Star of Judy Garland, Mary Astor Margaret O'Brien şi altele. Terenul se ocupă de film, cu o poveste bine în afara familiei Smith în Saint Louis. Smith Familia a avut patru fiice dintre care unul sa îndrăgostit de un băiat din vecinătate. Filmul continuă cu ştiri brusc de domnul Smith a fi transferate la o poziţie bună în New York. Sa afle mai multe despre 1944 filme Christmas plătească o vizita in Carnavaluri site-ul nostru Crăciun.

0 comments: