Charlie Brown Crăciun Joacă

Posted by Jiky at 10:27 AM

Saturday, January 16, 2010

Charlie Brown Crăciun Play
Charlie Brown Crăciun Play este bazat pe Arahide populara bandă desenată de Charles M Schulz. Era un popular 1965 TV de Crăciun speciale, produs de Charles M. Schulz.

Despre joc
Charlie Brown de Crăciun Joaca caracteristici Quest Charlie Brown de semnificaţia reală a vacanta de Crăciun. La sfatul Lucy, Charlie Brown organizeaza un joc şcoală despre Naşterii Domnului.

, Dar mai tarziu el nu a fost dat permisiunea de a produce aceasta şi în schimb el a fost dispus să cumpere un brad artificial de Craciun pentru joc. El a cumparat un pic crenguţă afară de furie. Toata lumea umilit l pentru acest incident. A fost iritat şi a ţipat afară.

Atunci Linus a răspuns el de nareaza povestea de la naşterea lui Isus. Între timp, Snoopy decorate Doghouse sale cu lumini colorate. Charlie Brown adăugat un bec pe copac şi acesta prăbuşit sub greutate. Charlie a fugit din disperare.

Alti copii realizat abatere faţă de Charlie Brown şi a stabilit copac sale într-un ecran strălucitor Crăciun. Cand Charlie întors, el a gasit copac lui decorat cu uimire mare. El a devenit foarte fericit şi s-au alăturat în cântând Christmas Carol "ascultă! Vestitorul Angels Sing ".

Muzica din joc
Vince Guraldi and trioul lui a compus muzica din Charlie Brown Crăciun Play. Celebrul "Linus şi Lucy" dă caracterele Arahide o notă proaspătă şi energică, cu percuţie sale strălucitoare şi linii de pian plin de umor. Fred lui Marshall ademenitoare linii bas şi bateristul brushwork Jerry Granelli de rafinate dau cele mai multe dintre albumul o fundatie cald.

Sechelelor
3 sechele reală a juca s-au produs dupa povestea originala în 1965. Acestea sunt:

* E Crăciun Încă o dată, Charlie Brown (1992): 30 de minute difuzate de la CBS, inclusiv reclamele
* Charlie lui Brown Tales Crăciun (2,002): 25 minute difuzat pe ABC, împreună cu reclame
* Vreau un câine de Crăciun, Charlie Brown, (2003): o oră difuzate de ABC, inclusiv reclame

Awards
Un Charlie Brown de Crăciun a câştigat un Emmy si un premiu Peabody şi în prezent este considerată ca fiind o vacanta atemporal clasic şi o tradiţie anuală de vacanţă de milioane de telespectatori din întreaga lume.

0 comments: