Tort de Craciun vamal

Posted by Jiky at 2:27 AM

Thursday, January 21, 2010

Crăciunul este un moment mare sărbătoare a familiei. Copiii aşteaptă cu entuziasm pentru Santa pentru a le aduce bunatati, copacii sunt încărcate cu lumini clipeală and cadouri şi mumii sunt absorbit de Crăciun preparate Tort. Tort de Craciun Vamal variază în funcţie de diferite ţări din lume.



Vamale tort Craciun sunt unice în fiecare tara cu metodele lor distincte de preparare. Gustul diferitele Craciun Cake Vamal din următoarele state: Tort de Crăciun vamal

Tradiţionale de Crăciun francez Cake este numit "Buche de Nol." Acesta este un cozonac preparat in forma de jurnal Yule. Aceasta tort este un funcţie specială reveillon al Le - un ospat Ducat al sezonului sărbătorită în masă, după miezul nopţii de Crăciun Eve.Christmas tort de nunta vamale Penguin Cake Top

Cuddles un pinguin dragut iubitor de cuplu intr-o domeniul irizatii de zăpadă, cu flori albe şi strălucitoare "Ice" crystals care îi înconjoară. Praf de curcubeu Iridescent sclipici completeaza proiectare.

Tort de nunta PPolar Bear Top

Ursi polari pacient, dar sunt hotărâtă, si rezistenta este o trăsătură esenţială a acestei creaturi frumoase si puternice. Polar Cuddles frumos si Urşii cuplu în zăpadă, cu flori albe stralucitoare prin partea lor.

Christmas Ornament de nunta

Acest lucru sus tort portretizeaza un cuplu frumos de porţelan greeting reciproc sub brad de Crăciun. Baza este confectionat din plastic şi dantelă.

0 comments: