Cel mai bun de Crăciun Filme

Posted by Jiky at 10:27 AM

Saturday, January 9, 2010

Asculta! În acest Crăciun cu unele dintre filme renumite a anului, complot lor de-linii şi popularitate contemporane că acestea bucură. Crăciun Carnavaluri este aici cu toate informaţiile privind cele mai bune filme Craciun.

It's a Wonderful Life (1946), după ce toate. Stewart, în rolul său propria favoriţi, Turns o performanta uimitoare ca construirea-şi-împrumut om Bailey, care dori să agitaţi praful de crummy puţină Bedford Falls din pantofii său şi vezi lumea.

How the Grinch Stole Christmas (1966) este un accident vascular cerebral de geniu folosind monstru fostul Frankenstein Karloff în care naratorul şi vocea Grinch, mai ales că prezenţa lui vocal dă prima parte a Cartoon un parfum, de calitate cumplit.

A Christmas Carol (1951), este o versiune de chinuitor, heartwarming şi foarte britanic de Dickens "original" All About Eve. The Nightmare Before Christmas este o imaginaţie ghoulish de Tim Burton, o poveste despre locuitorii întunecată a Halloween Town preluarea de Crăciun ca lor de vacanţă personală. Bine ati venit la hilar Jean Shepard's amintiri din copilărie de un cadou special în ceea ce evaziv ca este de dorit: de la Red Ryder BB Gun într-o poveste de Crăciun (1983).

Filme de vacanta, filme de Craciun, care este, pentru că cine se poate gândi chiar şi un film centrat în jurul Hanuka? - Sunt rituri sezoniere fel de sigur ca vâscul and comercialismul. Obţineţi cele mai bune nume în filme de sus a anului la Carnavaluri Crăciun.

0 comments: