Scurta de Crăciun Play

Posted by Jiky at 10:27 PM

Tuesday, January 19, 2010

Tineretul Crăciun Plays
Buna Crăciun Plays împreună cu pinecones verde,, lumini clipeală şi modulele cookie vacanţă spori starea de spirit Jolly de Crăciun.

Scurtă Crăciun Redă sunt cele care sunt efectuate în un timp scurt span poate fi douăzeci-treizeci de minute.Dat fiind mai jos este o listă de scurta Crăciun Plays.
Scurta de Crăciun Plays
Puneti o privire privind listări şi vezi dacă teatrul apropiat aţi putea fi punerea unul pe:

Ingeri cu hârtie Wings

Aceasta juca scurt Crăciun de douăzeci minut are loc în în timpul repetiţie rochie pentru un concurs Crăciun. Lucruri nu sunt merg bine. Doua artiştii deveni furioşi cu managerul scena. Însă Angel Aur şi Angel Argint îi ajută să să seama că probleme personale pot dispar în bucuria de partajare.

Cadou al Magi

O. Henry 's favorită vacanta este recreat în acest juca atingeţi scurtă etapă Crăciun de treizeci de minute. Jim si Della sunt recent Wed. Ambii au imaginatiei vii, de calitate despre viitorul lor viitoare. Însă apoi ori greu veni. Abordari Crăciun cu bani deget mic la îndemână. Jim si Della fiecare capăt până vânzare cu averile lor cele mai valoroase pentru a cumpăra prezinte alte's Craciun. The ironică O. Henry se încheie este atât umoristic şi amăruie ca atât caractere descoperi o lume mai realistă dominata de către dragostea lor.

Jason's Gift

Aceasta juca scurt Crăciun de treizeci minut se deschide cu un han Betleem alerga de către Isaac si Sarah său soţie. Hanul este umplut cu calatorilor care au venit să plătească impozite la Regele Irod. Ajutându-ele este Jason lor, fiul, care a întotdeauna ii pasa pentru oaspeţii. Un zi vine când Jason sensibile simte ceva special va întâmpla. Un om vine cu soţia lui care este de despre să dea nastere ajunge la han lor. Through insistenţa Jason's, Isaac permite cuplu să şederea în hambar lor unde una miracol duce la altul. De naştere unui copil aduce Isaac şi Jason împreună.

0 comments: