1954 Irving Berlin White Christmas Movie

Posted by Jiky at 6:27 PM

Monday, January 11, 2010

Irving Berlin din 1954 film alb Crăciun, cade in lista de unic Crăciun filme clasice. Michael Curtiz regizat Bing Crosby şi Danny Kaye film starrer The White Christmas. Bucură-te de amintirile festivităţile trecutului Christmas uitam la clasicii Christmas această Crăciunul.

Terenul de film se ocupă cu povestea de armata şi doi Bob Wallace Phil Davis. Dupa ce retras de la Armata, atât dintre ei se reunesc pentru a deveni o melodie de sus-şi-act de dans.

Davis are rolul de a o Matchmaker Wallace şi introduce până la două surori frumoasa, care de co-incidental, de asemenea, au un cantec-şi-act de dans. Betty şi Judy Când merge la o Vermont depune pentru a oferi performanţele lor într-un show de Crăciun, Wallace şi Davis urmează le-şi găseşte comandant de fosta lor armatei, generalul Waverly în calitate de proprietar a depune în Vermont. O serie de culturi romantice incidentelor de până iar executanţi încerca lor cel mai bun pentru a ajuta comandant. Filmul este o fantastic şi cu siguranţă va umple zi sărbătorile crăciunului dvs. cu distracţie şi plăcere. Scorurile compoziţie excelent film muzical însufleţi inima ta.

Din 1954 Irving Berlin film alb Crăciun, ar fi trebuit să-un loc în lista dvs. de film de Crăciun. Enjoy the frumoasă zi de sarbatoare de Craciun ceas clasicii cu membrii de familie într-un mediu relaxat dumneavoastră. Pentru a colecta mai multe informaţii în 1954 Irving Berlin albă de Craciun la jurnalul de film pentru a Carnavaluri site-ul nostru de Crăciun.

0 comments: