Christmas Plays pentru Kids

Posted by Jiky at 1:27 AM

Tuesday, January 19, 2010

Christmas Plays pentru Kids
Crăciun este un timp foarte speciale pentru copii. Aceştia bucura de o vacanta lung iarnă în şcoală timpul timp Crăciun. Prin urmare ele petrec timp vacanta vizionarea Crăciun diverse joacă deţinute în cartier lor.

List de Crăciun Plays pentru Kids
De Crăciun Plays pentru Kids general, caracteristică povestiri Crăciun conexe din Biblie.

Diverse povestiri Crăciun şi mituri sunt dramatizat într-o cale uşoară de astfel încât Tots tiny înţeleg precum şi bucura ele.

Dat fiind mai jos este o listă de de top Crăciun Plays for Kids.

Someone Are o Birthday

Această este o muzicale Crăciun unde Kids distracţie parts mare cântând cântecele şi de de apel clopotele deoarece acestea sarbatoresc ziua de naştere lui Isus 'cu o petrecere Crăciun la iesle. Unele sunt îmbrăcaţi ca îngerii care mâner invitaţiile, unele sunt îmbrăcaţi ca păstori care curat si decorează iesle şi unele sunt decked asemãnãtor înţelepţii care ofera prezinta la Isus copil. Steaua conduce înţelepţii într-un hambar din Betleem, la Crăciun, în cazul în care cineva are o zile de naştere.

Papa Martin's Crăciun

Acesta juca frumos este bazează pe poveste Tolstoi's clasic despre un cizmar care visele că Isus este mergi să vizita el în ziua următoare. A îşi petrece ziua vizionarea şi aşteptare mijlocul unei întreruperile câteva de la poporul nevoie de ajute său. La sfârşitul de zilei el simte trist că Isus nu a venit să vizită, dar aude Domnul spunându-el "Ce ai făcut pentru alţii, ai făcut pentru mine."

Someone este de Venire să House noastre

Ea's povestea Crăciun ca văzut prin ochii a animalelor din stabile unde losif & Mary venit să staţi. Gabby este Flamingo roz că este ocupat pregăteşte pentru Crăciun. Însă prietenul ei Minnie Moo (vaca) spune Gabby despre un mod diferit să pregăti pentru o cineva foarte special. Gabby does ajuta în Skit de către cântând un strofă din diverse Christmas Colinde.

0 comments: