Christmas Plays Povestiri

Posted by Jiky at 8:27 AM

Tuesday, January 19, 2010

Christmas Play Povestiri
Craciun este un timp mare pentru veselia si vesel-luare a. Reda Diverse Crăciun şi satira sunt organizate în timpul timp vacanţă pentru distracţie complete şi divertisment.
List de Crăciun Play Povestiri


Organizing un juca Crăciun în câteva zile înainte de Crăciun nu este o sarcină uşoară. Crăciunului Joaca Stories nevoie să fi citit prealabil de către actori.

Provided jos sunt unele bine cunoscute Crăciun Redare Povestiri care pot face Crăciun bună joacă.

A King este Nascut prin Heather Cooper

Această este o sequel să "Vrednic este Mielul". Hugh si Justina căzut în dragoste în "Vrednic este Mielul". La "Un King este Nascut",, ele sunt casatorit şi aşteptând ca un copil jurul timp Crăciun. Povestea este stabilite în contextul istoric de revolta Baron's în Anglia la mijlocul-Anii 1200. Conducerea Ranulph de Burgh scris în revolta face viaţa periculoase pentru nepot sale nenăscuţi şi moştenitor. Prin urmare Hugh si Justina sunt forţaţi să purici acasă lor ca Justina se datorează a da naştere. Acestea gain o nouă înţelegere a dramatica a Maria şi Iosif ca Maria da nastere la Isus, precum şi pentru furnizarea de lui Dumnezeu credincios celor care au incredere in el.



Joe şi vizitatorul Noaptea de John McNeil

Aceasta reprezintă un joc de Crăciun pentru cele care nu cred în Crăciun. Davidson Joe este un self-made om. Născut într-o familie săraci, cu munca grea el a facut un nume pentru el ca un dezvoltator de proprietate. Insa proprietatea este acum detinuta de Misiune City, pe care o utilizează ca o picătură de comunitate, în centru. Conflictul vine vorba de un cap, când, cu privire la aniversară a morţii lui Miriam, Joe primeşte un vizitator neobişnuit de noapte.

A Christmas Carol de Charles Dickens

Piesa este de un om zgârcit bătrâni, Ebenezer Scrooge, cine crede ca de Crăciun este doar o scuză pentru ca oamenii să dor de locul de muncă. Buying cadouri pe această Eva este un deşeu în funcţie de acesta. Trei fantome arăta lui Scrooge greşeală în evaluarea bani peste oameni. Acesta dă seama sa vina si spune, "Merry Christmas" pentru toată lumea.

0 comments: