Christmas joaca pentru copii

Posted by Jiky at 6:27 PM

Monday, January 18, 2010

Crăciun joaca pentru copii
Crăciunul este un timp interesante pentru copii. Ei se bucură de o vacanţă de iarnă la şcoală în perioada Crăciunului. Astfel îşi petrec timpul de vacanţă uitam de Crăciun diverse joacă a avut loc în cartierul lor.

Craciun joaca pentru copii conferă de idei clare despre Crăciun diverse legende descris în Biblie.
Crăciun Plays
Având în vedere de mai jos este lista celor mai buni Crăciun joacă pentru copii

Have You vazut Crăciun - Acest joace Crăciunul este centrată pe un băiat tânără căutarea pentru Crăciun. A confruntă cu dificultate găsirea anyone cine pot spune-i unde să găsi ea. Acesta Skit este scris să fi efectuate de către tineri. Jamie un băiat adolescente este caracterul principal. Copiilor tinere rochie sus şi furnizaţi o tableau a o scena Naşterii care este revelat pe scena la sfârşitul piesei. Această acţiune are loc în faţa a etapa cu scena Naşterii seta spatele perdelele până la sfârşitul. Pe copii care alcătuiesc scena Naşterii cânte efectuează colinde.

Manger Mania
- Aceasta este povestea de Crăciun spusă de o modei unic prin intermediul perspectiva a fiecare dintre piese a Naşterii Domnului. In acest muzicale, animalele care au fost strămutate de către naşterea de Hristos sunt featured. The "guys Cool estică" OutWit the Irod scîrbos. Acesta's o petrecere Crăciun ca tine niciodată aţi văzut înainte.

Tales Crăciun pentru copii
Crăciunul Papa Martin's - Acest juca frumos este bazează pe poveste Tolstoi's clasic despre un cizmar care visele că Isus este mergi să vizita l în ziua următoare. A îşi petrece ziua vizionarea şi aşteptare mijlocul unei întreruperile câteva de la poporul nevoie de ajute său. La sfârşitul de zilei el simte trist că Isus nu a venit să vizită, dar aude Domnul spunându-el "Ce ai făcut pentru alţii, ai făcut pentru mine."

0 comments: