"The Nightmare înainte de Film de Crăciun" Postere

Posted by Jiky at 8:27 PM

Friday, January 8, 2010

Crăciunul este sans de neimaginat The 1993 filmul "Nightmare înaintea Crăciunului." De Crăciun Carnavaluri este aici, cu toate de care aveţi nevoie pentru 'The Nightmare înainte de Film de Crăciun "Posters. Este vorba despre locuitorii de Halloween Town, care l răpească pe Moş Crăciun şi de a lua peste Crăciun de un an, precum şi haosul care urmează.

Există părţi tehnice pentru un poster film. Dimensiunea este de obicei 27 "x 41", înainte de 1985, 27 "x 40", după 1985. Ea este tipărit pe stoc de hârtie. Pre-1985 afişe sunt de obicei îndoite, post-1985 afişe sunt laminate la în avans 1 Sheet. Unele dintre afişe Advance au opera de arta complet diferită de cea afişul care însoţeşte versiunea finală. Reproducerile sunt de obicei mai mici de preţ şi sunt absolut noi şi în excelente condition.1 postere reproducere Sheet sunt în general, 27 "x 40" în dimensiune, dar aceste măsurători nu sunt întotdeauna exacte. Lăţimea exactă a unei variază de afiş reproducere de la 25.75 "la 27", iar înălţimea exactă variază de la 36 "la 40".

Celulele de film sunt pre-formulate de colecţie film, inclusiv o fâşie de film de 35 mm de la o imprimare reală a acestui film, împreună cu o carte poştală completă culoare sau o fotografie din film. Celulele de film sunt limitate elemente Edition şi fiecare vine cu un Certificat de autenticitate.

Tim Burton a spus că poezia iniţial a fost inspirat după ce a văzut de Halloween de afişare marfa într-un magazin fiind luate în jos şi înlocuit cu un ecran de Crăciun. Ca motto citeşte "Un poveste ghoulish cu umor răi şi de asomare animaţie''. Check out multe de la Carnivals de Crăciun.

0 comments: