Concursuri de Crăciun

Posted by Jiky at 9:27 PM

Sunday, January 17, 2010

Concursuri Crăciun
De Crăciun Plays se bazează pe poveşti de Crăciun. Punerea în acelaşi an joaca de an ar putea să le facă stătut si posomorita. Ele pot pierde majorete de Craciun si caldura ele aduc în perioada de vacanţă.

Lista de concursuri Crăciun
Concursuri Craciun sunt reprezentări elaborate de poveşti de Crăciun şi de scene care includ parade extravagante, dans contemporan, pantomimes, clovnii amuzant şi costume colorate.

# Fie că este mare-oraş de balet sau de cei mici poticnire, printr-un scena Naşterii, concursuri de Crăciun, sunt cea mai bună formă de sărbători de Crăciun.

Să unul din concursuri de următoarele Crăciun deveni tradiţie următoare în cadrul familiei:
-A nu-So Silent Night
Acest centre de colorat fastuoasă de Crăciun rotund trei ciobani tineri care voios strigat în slăvi pe Dumnezeu, după ce a vizitat Isus nou-născut. Acest concurs unic de a da totul necesare pentru o celebrare plină de viaţă de Crăciun, plin de distractie. Programul complet de Crăciun, împreună cu dialogul vorbit, amuzant efecte sonore şi muzica sunt pre-înregistrate pe CD-ul şi, astfel, a face mai uşor să se pregătească.

The Fumbly Angels Bumbly

Acesta este un concurs de tipic de Crăciun pentru copii preşcolari. Bucură-te de poveste de la naşterea lui Isus din perspectiva a patru îngeri incantatoare, care tânjea să cânte în cor glorios ceresc. Câteva exemplare de Ciobanesc asperităţi pe un deal Betleem, le-a dat însoţesc. Cântece de Crăciun sunt viu si spontan cu atingerea scorul pian şi chords chitara.

Mai mult, şcoala de duminică a Sfintei Treimi prezinta concursuri de Crăciun în fiecare an. Canalul Şapte de Crăciun Pageant, care are loc anual începe show lor direct de la Barrack Street. Evenimentul este ambalat cu distractiv de la început, inclusiv minunat flotoare, benzi, clovni, Channel Şapte personalităţi şi Santa cu reni lui. Mii de vizitatori mulţimii până pe străzi pentru a vizualiza culoare şi splendoarea din concurs de Crăciun.

Cantece populare pentru concursuri de Crăciun şi de Naşterea Domnului Plays

Unele din cântece populare pentru concursuri de Crăciun şi de Naşterea Domnului Plays includ:

Generale

* Christmas Time (parte, şi Reprise)
* Din ziua în care Hristos a fost născut (parte, şi Reprise)
* An dupa an (o parte, şi Reprise)

Cântece despre Mesajul de Angel's pe Maria

Angel * O
* Lung Long Ago
* Gabriel

Cântece despre Maria şi Iosif în Betleem

* Betleem este Ocupat Astazi
Little Oraş * usy
* Nici o cameră în Betleem

Cântece despre Shepherds

* Hai Ye "Iată
Ciobani * in domeniul lor
* Păstorii vigilenta

Cântece despre înţelepţii

* Lui Irod Planul de
* From terenurile lor de Est
* Am vazut o Stea de

0 comments: