De Crăciun Shoes Movie

Posted by Jiky at 3:27 AM

Saturday, January 9, 2010

Acesta este un film 2002 TV regizat de Andy Wolk. The teleplay este scris de către Dona van Liere bazat pe romanul de către Wesley Bishop. Două se amestecă separat poveşti. , Un tânăr profesor muzică, Maggie Andrews, este pe moarte de o boală de inimă şi fiul ei Natan încearcă pentru a obţine o pereche de pantofi de Crăciun pentru ei înainte de ea moare.

În a doua poveste, avocatul Robert Layton şi soţia sa Kate sunt în derivă în afară şi lucrurile vin la un cap în timpul Crăciun, atunci când Kate preia pentru Maggie pentru cor şcoală şi scade un loc de muncă în firma lui Robert. Când mama lui Robert expira, el începe reconsiderarea lucrurile şi a lui şi căile de Nathan's Cross in ajunul Craciunului ca Natan încearcă să ridice bani pentru pantofi si Robert încearcă să intre fiica sa, un cadou.

Multe din noi, cum ar fi Rob Lowe, nu pentru a realiza ceea ce este important. Dumnezeu şi de familie ar trebui să fie întotdeauna prioritate primul nostru, care este mai mare decât orice posesia. Această film arată cum orice dintre noi poate fi pe calea greşită şi modul experienţă şi de un Dumnezeu iubitor pot ghid ne înapoi la ceea ce este importante. Marii turnare acţionând şi mare face un film valoare de vizionarea fiecare Crăciun.

Exprimate cuprinde Robert Layton, Kimberley Williams Max Morrow, Maria del Mar, Hughes Thompson etc Cartea a fost bazat pe versuri scrise de Eddie Carswell pentru piesa de Crăciun pantofi, o diagramă-Topper de grupul New Song. De Crăciun Carnavaluri de Crăciun Pantofi filmul a tuturor informaţiilor.

0 comments: