Christmas Biserica Plays

Posted by Jiky at 12:27 AM

Sunday, January 17, 2010

Christmas Biserica Plays
Crăciunul Biserica Plays sunt de Crăciun diverse joacă, în general, efectuate în campusul biserică în timpul Crăciun. Aceste povestiri sunt în general bazate pe Luca, Psalmul and Bible.

Ele aduc în lecţii de morală bună la telespectatori. Uneori, corurile Bisericii să ia parte la Crăciun Biserica piese de teatru.

Lista de Crăciun Bisericii Plays
Aceste piese sunt însoţite, de asemenea bun colinde de Crăciun. Dat fiind de mai jos este o listă de Crăciun Bisericii Plays, care sunt, în general, efectuate în zilele festive de Crăciun:

Voices # celor vii Nasterea Domnului

O scenă mare Naşterea Domnului este organizat în acest joc. Actorii îmbrăcaţi în tradiţionale, costume biblic să ia locul lor pe scena Maria şi Iosif, cu o iesle si copilul ia centrul scenei. Ingerii, ciobani şi ovine pot fi intercalate înconjoară le. Până amestec de îngeri, păstori şi oi piesele corală devin interesante.

Un Crăciun sincer

# Aceasta este o lungime plin-Crăciun Joaca că celebrează "Dumnezeu cu noi,", prin crearea de o seara la teatru, găzduit de către minister drama. Un program de teatru vibrante de mobilizare serveşte ca un magnet pentru a atrage comunitate la campusul biserică, în cazul în care va reveni la auzi vestea cea bună a lui Isus Cristos.

Famous Crăciun Biserica Plays

Acest lucru este un full-length, de Crăciun Play care sarbatoreste "Dumnezeu cu noi", prin crearea o seara la teatru, găzduit de către Ministerul drama. A program de teatru vibrante de mobilizare serveşte ca un magnet pentru a atrage comunitate la campusul biserică, unde se vor întoarce pentru a auzi vestea cea bună a lui Isus Cristos.



# Song a Mariei

Acest joc se bazează foarte atent pe narativ Evangheliei. Se aduce la viata personalităţile de Maria şi Iosif, precum şi tensiunile de ori, mai degrabă decât lăsându-le ca personaje carte de Crăciun.

# Un King este Nascut

Această este o sequel să "Vrednic este Mielul". Hugh si Justina căzut în dragoste în "Vrednic este Mielul". La "Un King este Nascut",, ele sunt căsătorit şi asteapta un copil jurul timp Crăciun. Povestea este stabilite în contextul istoric de revolta Baron's în Anglia la mijlocul-Anii 1200. Hugh şi Justina sunt forţaţi să purici acasă lor la acelaşi timp, ca ea se datorează să da naştere. Aceştia câştige o înţelegere nouă de situaţia dificilă de Maria şi Iosif ca Mary dă naştere la Isus, si pentru prestarea lui Dumnezeu credincios celor care încredere în El.

0 comments: