Crăciun Joacă şi satira

Posted by Jiky at 4:27 AM

Monday, January 18, 2010

Craciun Plays şi satira
Crăciunul e un moment mare pentru veselie si vesel-making. Reda diverse Crăciun şi de satira este organizat pe perioada de vacanţă pentru distracţie complet şi de divertisment. Crăciunul joacă şi satira scurte sunt ilustraţii dramatice predica de momente revelaţia vieţii.

Craciun Plays
Toate aceste joacă de Crăciun şi de satira infatiseaza iubirea lui Dumnezeu şi prezenţa lui Dumnezeu în viaţa credinciosului, cât şi să construiască relaţii sănătoase şi de a încuraja creşterea spirituală. Dat fiind de mai jos este de o listă a preferat de Crăciun Joacă şi satira. Pune-o privire pe listări şi a vedea dacă teatru aproape de tine s-ar putea fi punerea pe o.

# De Crăciun Madrigal Dinner Teatru

Doisprezece Cântăreţi rochie în secolul al 16-lea, costume engleză and Herald in sezonul de Crăciun, cu o concert armonioasă a tradiţionale colinde Acappella,. A trupa al "jucători regelui's" alătura Curţii şi a prezenta un juca tradiţionale, care dateaza de la momentul de medievale si Renaissance literatura europene. Oaspetii sunt aşezaţi de la mese sărbătoreşte decorate gata a se bucura de o cina de Crăciun cu confort maxim: The Wassail, capul de mistreţ şi Figgie Budinca. Bufon The King's serveste ca "Maestru de Ceremonii" pentru seara, după cum el a răsfăţ publicul cu toasturile, glume, şi Asides benzi desenate.

Cele mai bune Craciun Plays

# A Christmas sincer

Aceasta este o full-length, de Crăciun Play care sarbatoreste "Dumnezeu cu noi", prin crearea de o seara la teatru, găzduit de către Ministerul drama. A program de teatru vibrante outreach serveşte drept magnet pentru a atrage comunitate la campusul biserică, în cazul în care va reveni la auzi vestea cea bună a lui Isus Cristos.



# Îngerul de unt

Ingerul de unt, Maria şi Iosif, Irod Nut si sacrificarea din 12 colinde Hit-un copac de pere este titlul complet al acestui joc de William Gibson. In aceasta poveste, Maria nu a avut nici planuri să poarte un copil. Angel unt trebuie să o conving. Nu există râsete şi distracţie în întreaga spectacol, aceasta se încheie la o notă de introspectiva ce sume de până de Crăciun.

0 comments: