O Christmas Carol Movie

Posted by Jiky at 5:27 PM

Saturday, January 9, 2010

Tune, în acest Crăciun, cu unele dintre filme renumite, complotul-linii şi de popularitate contemporane care se bucură.Christmas Carnavaluri oferă informaţii cu privire la A Christmas Carol Movie. Filmul 1951 a fost regizat de către T Murakami Jimmy, cu scenariu de Piet fredona încet.

După cum se cunoştinţe comune, se bazează pe roman de Charles Dickens.

În Ajunul Crăciunului în Anglia lui 1840, Ebenezer Scrooge zgârcit este vizitat de fantoma partenerul său de afaceri fosta, Jacob Marley, care avertizează el să schimbe modul lui sau să fie condamnat la damnare eternă.

Fantomele Crăciun trecute, prezente si viitoare să-i arate eroarea de moduri Scrooge si arata oamenii care sunt capabili de a păstra de Craciun in inimile lor, 365 de zile pe an. Este uşor de cea mai bună adaptare a Dickens, clasic, care pot fi atribuite mai multe motive. De performanţă Scrooge's transcende toate descriere a măreţie. Direcţie Hurst's evocă emoţii ideal, la toate momentele dreapta. Restul exprimate rămân credincioşi Caracterizarea the Dickens. "

Versiunea 1984 a fost filmat in Shrewsbury, cu George C. Scott în iniţiativa. Este atât excelent în portretizarea Scrooge care îl au tendinţa de a uita de oricine altcineva în film - nu există David Warner ca Bob Cratchit, Edward Woodward ca Duhul jovial actuale ale Crăciun, şi Roger Rees ca nepotul lui Fred, dar acestea sunt umbrite (sau subscrise). Caracterul unul care se ajunge sa stea in memoria este Jacob Marley, (extrem o performanţă de Frank Finlay creepy).

Acesta este un film perfect la spre ceas în timpul sezon de vacanţă. Ratingul se ridică la 10. Mulţi dintre noi au un film preferat de Crăciun care am prefera să avem cu noi. The memorabilia acestui film va permite să vă reaminti de specialitate ale ocazie în special cu Carnavaluri de Crăciun.

0 comments: