Wedding Crăciun Tort Picture

Posted by Jiky at 10:27 AM

Saturday, January 23, 2010

Torturi de nunta devenit o au parte esenţială din decor la loc nunta. Torturi de nunta de Crăciun au teme de Crăciun sculptate pe ele. Fiecare tânăr vrea tortul perfect pentru nunta lor.

O selecţie de nunta de Crăciun Cake Imagine vă oferă o idee despre ceea ce a alege pentru ziua dumneavoastra speciale.

Cu un pic de răbdare merge prin următorul Craciun Tort de nunta de-a lungul Poze cu detaliile lor. Poate că unul dintre aceste Nunta Christmas Cake Pictures vor face dvs. Christmas Tort de nunta.

Mirelui Cake - prăjituri Cele mai îngrijitori "sunt tematice, şi ele corespund personalitatea si îi place de mire. Ciocolata este un gust extrem de popular pentru prăjitura mirelui. Aceste imagini tort sunt de ciocolata fazei căpşuni şi fracul prăjituri în formă. Aceste turte de vin in maro, portocaliu si roz culori. It's all about favorit al mirelui de timp trecute sau ceva ce se identifică cu puternic

Decorat Cup Torturi - Aceste imagini tort sunt in forma de cupă. Acestea ar putea fi stivuite pe un server pe niveluri, de un fel. Se cupcakes o idee grozavă dacă nu sunteţi în turte bogat decorate, şi pentru că se adaugă un pic distracţie şi individualitatea la recepţia.

Torturi Coloana de nunta - Un alt forma care câştigă teren popularitate este tortul de coloană. O coloană tort este practic un număr de turte de aceeasi dimensiune stivuite pe partea superioară a unul pe altul si apoi decorate. They can be left fairly simple, decorated with flowers or, as shown here decorated with feathers, beads and wire scrolls which are all used by florists in bridal bouquets.

Scene de Craciun Torturi de nunta - Figurines de Crăciun cum ar fi Maria, Iosif, Moş Crăciun, Three Kings înţeleaptă şi Isus într-o iesle sunt frumos imprimate în relief în aceste prăjituri. O parte de nuntă pe un bisericii se găseşte frumos gravate în aceste prăjituri.

Torturi Character nunta - Aceste turte de obicei, au un mini cifrele replici de mireasa si mirele in ziua nuntii acestora ca accentul principal.

0 comments: