Christmas Vacation Movie

Posted by Jiky at 12:27 AM

Sunday, January 10, 2010

Jeremiah S. Chechik fost director al "National Lampoon's Christmas Vacation" movie (1,989). Un film populare de Crăciun a furnizat întotdeauna de divertisment uriaşe pentru iubitorii de film. Linia de interesant poveste până şi direcţia perfectă face chiar popular mult timp după prima sa lansare.

Exprimate stea a filmului cuprinde denumirile Chevy Chase, Beverly D'Angelo Juliette Lewis, John Rndolph şi altele.Terenul se ocupă de film cu povestea din Chicago, bazate pe Clark Wilhelm Griswold Jr. şi a familiei sale. Griswold sunt găsite în filmul ocupat pregătesc pentru Festivalul de venit. Trăsătură distinctivă a se ocupa de familie cu faptului ca niciodată lucrurile merg fără probleme pentru Clark, si familia lui. Invitatii nedorite, chiar sa înrăutăţit norocul lor a continuat rău. Clark este obsedat despre toate perfecţiune, dar totul merge bine, cu apariţia de timp. Clark aşteaptă cu nerăbdare pentru a primi bonusul de Crăciun pe care acesta o va utiliza pana la a dezvolta o piscină în curtea din spate. Vestea proastă vine atunci când şeful său au arătat nicio intenţie de la plata bonusului. Clark a înnebunit peste asta, dar a fost momentul Eddie soţia decide un cadou perfect de Crăciun pentru Clark. Lucrurile merg pe acest drum, cu urcuşuri şi coborâşuri pentru a atinge punctul culminant final. Pentru a auzi a doua jumătate ar fi o experienţă plăcută pentru a viziona-o.

"Christmas Vacation''film este sigur de a brighten sus vacanţa dumneavoastră Crăciun. A face de timp pentru a viziona filmul alături de membrii familiei dumneavoastră. În scopul de a colecta mai multe informaţii despre "de vacanþã Craciun''film plătească o vizita la site-ul nostru Carnivals de Crăciun.

0 comments: