Noua Filme de Craciun

Posted by Jiky at 12:27 PM

Wednesday, January 13, 2010

Noi Filme de Craciun sunt distractive. Bucuraţi-vă de Crăciun, cu prietenii şi familia si lasa Noua Christmas Filme Spell Magic lor de pe tine. Crăciunul este aici! Timpul pentru a sărbători şi a lesina. Toata lumea pare a fi ocupat de cumpărare duşuri pentru cei aproape şi dragi. Străzile sunt aglomerate şi magazinele sunt pline.

Copii sunt având în timp din viata lor si joc cu om de zăpadă şi de fulgi.

Privind pe fereastră de la zapada plafonat si ferigi brazii, e posibil să te pierzi în gînduri. Dacă sunteţi un introvertit, cine este mult prea timizi pentru a sărbători Crăciunul cu încărcături de prieteni, nu te limita la casa dumneavoastră şi gândurile.

Noi Filme de Craciun sunt aici pentru a adăuga un strop de glamour la Crăciun dvs. de altfel prostituată. Dacă este Ninge în afara şi spiritul festiv dvs. pare sa fi luat un pic, umezită, întineri te prin vizionarea unele din filme de Craciun Anul Nou. Deşi animaţii de Craciun sunt, în esenţă, menite sa amuze copiii, acestea sunt destul de distractiv şi sunt perfecte pentru vizualizarea adulte prea. Dar există o serie de noi de Crăciun Filme că ar adăuga pe dvs. de sărbătorile de Crăciun.

Desi cele mai multe sunt filme noi Crăciun remake din vechile filme de Crăciun, ca Scrooged, refacerea a A Christmas Carol, care, în sine, sa bazat pe celebra carte scrisă de Charles Dickens, o mulţime de filme viitoarele că maturat mulţimea de pe picioarele lor au fost originale. Unele din trebuie să vedem în sezonul de vacanţă sunt O istorie Crăciun, Home Alone 2, Miracle on 34th Street, Santa Claus and Jingle All The Way, pentru a numi doar câteva.

0 comments: