Velvet Christmas Stockings

Posted by Jiky at 9:27 PM

Sunday, January 3, 2010

Fie că este vorba cele tricotate sau croşetate, nimic nu poate reduce recursul simt moale de plus de catifea ciorapi de Craciun. Daca credeti ca acestea pot fi doar cele aceeaşi vechi, aici este Carnavaluri Crăciun, cu informaţii şi sugestii cu privire la Ho pentru a le face specială.

* Ciorapi convenţionale în roşu şi alb confectionat din catifea pluş sunt acum disponibile, cu un glamour adăugate. Ei sunt disponibile în alte culori precum albastru, verde şi maro, dar ele toate au faldurile groase alb în apropierea mansete. Este la confluenţa a cătuşe şi organismul care le găsi marginea largi de aur, ceea ce dă o notă regal la aceasta. De catifea larg un manşon de frontieră poate fi decorată cu clopote mici şi stele.
* Rosu sau catifea ciorapi maro de Craciun sunt de asemenea frumoasa curte împodobite cu paiete si margele. Acestea nu dispun de frontieră alb faux blana la mansete, dar există, ornamentarea grele de făcut acolo cu ornamente minge şi multi colorate paiete. The paiete de aur se găsesc dispersate uniform pe trupul ciorapi.
De catifea * ciorapi de Crăciun poate fi dat o notă personală. Cazul în care există un ciorap obişnuit de culoare roşie, ar putea fi tăiate în tiparele de Crăciun copac sau o stea de argint pe anumite bucată de catifea, altele, care pot fi apoi cusute pe la ciorapi. Puteţi decora, de asemenea, acesta panglici fin împletite în apropierea mansete.
Pentru a face o * de catifea ciorapi radianta de Crăciun, puteţi utiliza din margele perle si fire irizatii pentru a face tiparele de înger sau o cabină cu un cer de noapte.

0 comments: